Letitia1 Postat Martie 30, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 30, 2014 Andro eu am cuptor electric. Ma intreb daca conteaza. Chiar daca dureaza mai mult, macar nu mai stau linga ele plus nu mai sare uleiul ala turbat. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alizee Postat Martie 30, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 30, 2014 Cuptorul meu este pe gaze. Letitia, daca mai ai cartea tehnica a cuptorului, citeste acolo instructiunile. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Androix Postat Martie 30, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 30, 2014 Pai nu ai decat sa incerci, prima data te invarti pe langa ele, le incerci si vezi cand sunt gata si apoi stii cam cat trebuie sa le tii, depinde si cat de mari le faci.E adevarat cu uleiul, dar pus in balanta cu gustul si adunat cu faptul ca nu prajesc decat rar si blindez toata zona cu ziare pe care apoi le arunc ies in avantaj daca fac in tigaie. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Martie 30, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 30, 2014 Eu-s de acord cu Androix! Nu se compara gustul snitelelor sua a chiftelelor,nici a cartofilor sau mai stiu eu ce alte alimente,facute in ulei, cu cele facute-n cuptor. daca nu sunt probleme de sanatate...nu se merita,sigur dupa gustul meu.Mai bine mai rar dar gustos,decit fad si des! Dana Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alizee Postat Martie 30, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 30, 2014 E adevarat cu uleiul, dar pus in balanta cu gustul si adunat cu faptul ca nu prajesc decat rar si blindez toata zona cu ziare pe care apoi le arunc ies in avantaj daca fac in tigaie. Depinde de gusturi; mie nu imi plac prajelile direct in ulei, absolut deloc, de aceea nici nu le fac prea des si le-am inlocuit cu coptul in cuptor. De ce blindezi totul cu ziare ? Pui faina intr-un vas intins, ouale batute intr-o farfurie, alaturi de faina, tava cu hartia de copt, alaturi de ele. Nu ai de ce sa faci atata mizerie. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Martie 30, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 30, 2014 Androixo,pune faina sau pesmetul intr-o punga,baga snitelul acolo,scutura punga de citeva ori si gata...nu mai faci mizerie cu faina sau pesmetul! Dana Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Androix Postat Martie 30, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 30, 2014 (editat) [:-)))] ca sare uleiul, nu pentru faina si restul pun ziare. Pun ziare pe aragaz si pe langa aragaz sa nu sara ulei pe care sa-l calc in picioare si apoi sa-l intind prin toata bucataria. Editat de Martie 30, 2014 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Martie 30, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 30, 2014 (editat) Si eu votez cu snitelul clasic ... la cuptor mi au iesit seci ... Si noi mancam des carne:-tocanite de tot soiul, cu de toate, pe langa varza calita, ciuperci, paste, orez, cartofi, mazare, etc -carne de porc la kukta sau multicooker, simpla, apoi fac o mancare de dovleac sau orice iti trece prin minte sau orice sos-carne de vita cu ceapa multa, tot asa la kukta sau multicooker, merge cu cartofi-costite afumate in supa de cartofi sau gulas -costite de porc in tocanita cu mamaliga-varza a la Cluj-ciorba de vacuta cu multa carnita (fie mea e cu asta)-felii de snitel in megasalata iceberg cu ditoate, maioneza, smantana si alte cruditati dupa plac-chiftele mici infipte apoi in bete de frigarui pe langa rosii cherry si cascaval (asta mai pun la caserola la scoala ... )-frigarui din piept de pui cu ce alte legume vreti voi - eu pun cate o felie de bacon, ceapa, ardei, fiecare ce are acasa. le fac in teflon pe aragaz, rapid-diverse combinatii de carne tocata la tava, cu ce va place, verdeturi, oo-sosuri din carne de vita cu rosii, pt paste si gnocchi-ciorba cu multe perisoare :D :D-supa pe pui cu fidea, galusti gris, dupa care faci beuf-carne de vita sau limba cu sos de morcov-puiul sub toate formele posibile edit, revenind la snitele: eu le tin gata pregatite, impanate, in congelator, in caserole, gata sa le trantesc in uleiul incins, sa fie proaspete Editat de Martie 30, 2014 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alizee Postat Martie 30, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 30, 2014 [:-)))] ca sare uleiul, nu pentru faina si restul pun ziare. Pun ziare pe aragaz si pe langa aragaz sa nu sara ulei pe care sa-l calc in picioare si apoi sa-l intind prin toata bucataria. Aaa, da, corect, sare uleiul de jur imprejurul aragazului, la prajirea in tigaie. Uitasem ca si asta a fost criteriul pt a inlocui prajeala cu coptul. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Martie 30, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 30, 2014 [:-)))] ca sare uleiul, nu pentru faina si restul pun ziare. Pun ziare pe aragaz si pe langa aragaz sa nu sara ulei pe care sa-l calc in picioare si apoi sa-l intind prin toata bucataria.Hmmm...androixo,incearca sa prajesti in baie d eulei...adica pune mai mult ulei in cratita...mie nu imi sare uleiul niciodata!!!! Doar cind prajesc oua sau cirnati din comert...atunci e jale cu uleiul!!!!! Dana Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.