Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Ghiocei de martie 2014 - Cap 4


Recommended Posts

Da, juli, dar cand ii fac ardei umpluti cu smantana, poale in brau cu smantana, tiramisu si alte bunatati, se linge pe bot si nu mai comenteaza, si ar fi f fericit dc s-ar face in 5 minmie chiar imi place sa fac, ca sunt moldoveanca, imi plac poalele'n brau :)

Si mie, si nu-s moldoveanca

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 540
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

maddutz, stiu sa fac chec, papanasi si budinca la capitolul deserturi. si nuca cu zahar ars.

stiu 2 supe si vreo 3-4 feluri principale. si cam atat.

......... si cartofi prajiti .......si oua ochiuri/omleta...... si salate............ ce mai, gospodina perfecta scrie pe tine [:-)))]

Daca-ti iei si masina de paine, o sa iti iasa niste cozonaci/placinte/poale-n brau.......... de te miri si tu ce bine stii sa gatesti :))))

 

Cine ti-a spus? :))). Gina, hai cu logica. Daca alaptezi, corpul mentine rezervele de grasime ca sa aiba resurse.

Baby, logica mea e nefunctionala momentan........ am scris la un alt subiect un emsaj care m-a rascolit si mi-a umplut ochii de lacrimi (de fericire).

Acum va citesc si deja ma apuca rasul (buna dispozitie)............ bine ca-mi dorm copilasii, manca-i-ar mama de copii cuminti [bib] [bib]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Da, juli, dar cand ii fac ardei umpluti cu smantana, poale in brau cu smantana, tiramisu si alte bunatati, se linge pe bot si nu mai comenteaza, si ar fi f fericit dc s-ar face in 5 min

mie chiar imi place sa fac, ca sunt moldoveanca, imi plac poalele'n brau :)

Vreau si eu reteta/linkul cu tiramisu :D :D :D

E urmatorul pe lista, dupa papanasii inca nefacuti si cozonacul de maine :))))

Il faci cu mascarpone?

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

6 galbenusuri, 3 linguri zahar, 450 gr mascarpone, 1 1/2 cesti espresso tare, rece, 2 linguri rom negru, 24 piscoturi, praf de cacao pt presarat, 1/2 ceasca mare de ciocolata rasa pt ornat

 

Intr-un castron mare se bat galbenusurile si zaharul pana la omogenizare. Se adauga mascarpone si se amesteca mai departe. Se adauga o lingura de espresso si se amesteca pana se obtine o compozitie omogena.

Intr-o farfurie intinsa se amesteca espresso ramas cu romul. Fiecare piscot se inmoaie 5 secunde in compozitie.

Piscoturile inmuiate se aseaza intr-o tava. Jumatate din compozitia de mascarpone se distribuie peste piscoturi. Deasupra se pune un nou strat de piscoturi inmuiate iar peste piscoturi, cealalta jumatate din compozitie.

Se acopera cu o folie transparenta si se lasa la racit in frigider cel putin 2 ore.

Se presara cacao si ciocolata rasa inainte de servire.

 

 

Eu pun 8 oua si doua cutii de 450 gr de mascarpone ca-s mai hamesita.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...