Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Crapaturi in talpa piciorului la copiii


colory

Recommended Posts

Buna seara !sunt noua si nu stiu cum se procedeaza , exact, dar am nevoie de ajutorul dumneavoastra.Am o fetita de 8 ani care are talpa piciorului stang crapata.Am fost pe la mai multi dermatologi ,am incercat diverse creme sinici un rezultat.Ultimul doctor mi-a spus ca nu ii va trece niciodata.Nu pot sa cred ca in zilele astea nu exista un tratament!!!!!!!!!!!!!!!!Ma poate ajuta cineva? [help]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

trebuie vazuta natura afectiunii.Merge desculta,asa s-a nascut,are bataturi...nici unul nu ti-a pus un diagnostic?Iti dai seama ca pe nevazute nimeni n-o sa-ti poata spune ceva.Doar isi va da cu parerea...doar n-ai sa iei pe rand ce spun niste necunoscuti.Poti consulta un medic homeopat,de exemplu.Natura are un leac pentru fiecare boala.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

e posibil sa fie vorba despre vreo micoza. ati fost recent la piscina, la bazin de inot, la scalda in apa vreunui rau sau lac, in vacanta la hotel unde a stat cu talpile goale in cada/dus ?

sau poate fi o reactie alergica la incaltaminte, cine stie cu ce o fi fost tratat/vopsit interiorul incaltarilor si de aici problema. mai poate fi si o reactie alergica la sapunul / gelul de dus cu care o speli de obicei sau la detergentul/balsamul de rufe folosite, daca a purtat sosete.

una dintre fetele de pe forum povestea acum o luna doua ca baietelul ei a avut o reactie alergica la nivelul talpilor din cauza unor papuci de plastic, cei mai ieftini, cumparati de la magazinul satesc unde isi dusese copilul la bunici, in vacanta.

daca ar fi fost o carenta de vitamine/minerale, cred ca s-ar fi manifestat si la celalalt picior, poate chiar si in palme.

ai putea pune o poza cu talpa bolnavioara ?

de cat timp are pielea crapata si ce unguente ai folosit pana acum ?

ai incercat sa folosesti unguent pe baza de galbenele ? cred ca poti folosi si sucul gelatinos din interiorul frunzelor de aloe vera.

si mie imi crapa uneori pielea la piciorul drept, sub ultimele doua degete si intre ele, dar de fiecare data am rezolvat cu unguent exoderil, aplicat cateva zile. insa eu stau mai toata ziua incaltata cu pantofi sau pantofi decupati partial (asa e codul de tinuta unde lucrez, ar trebui sa port si dres indiferent de anotimp, nu pot veni in papuci, sandale cu 2-3 barete sau slapi), asa ca picioarele mele saracele fierb uneori in suc propriu...doar in week-end si seara se mai relaxeaza si aerisesc...

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...