Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

MONTIGNAC (206)..STIL DE VIATA NU DIETA


Recommended Posts

Mneatza.

Io declar rapid ca dupa 3 zile de pizza si tort, doar +300 g [il]  Ai`m so hepi [:)]

 

Azi sper sa fiu conforma, am la mine si omleta cu di toate, covrigei cu tarate pt gustare si pe birou au aparut deja si fructele, acum ramane doar sa calculez orele.

La cina vreau neaparat sa mananc mamaliga de tarate cu slanina, smantana si cascaval [:-)))]  Asa o s o tin pana joi sa mi fac damblaua, apoi vine postul si gata la de`astea.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 491
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

'neata!

Eu am avut un weekend de rasfat din toate punctele de vedere, asa ca n-are rost sa scriu meniul.

 

Aseara am facut saratele monti de pe site-ul Alinei. Bune-bune! [:)]

 

 

Md: 2 f. de p. integrala cu dulceata afine Monti "maison";

g: ceai negru;

g: piersica;

p: m. de spana cu c. de vita + budinca de quinoa;

g: saratele;

c: ciorba de legume + 1 patratel praji cu visine (o aveam congelata)

 

O zi buna si conforma,

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna,

 

Cu abateri, doar e vremea porumbului fiert...

 

Carmen, am făcut si eu gem de caise cu fructoza, o bunătate, mi-a plăcut mai mult decât cele de capsuni si vişine. Acum trebuie sa găsesc piersici româneşti sa fac si de piersici. Fetelor le dai gem cu fructoza?

 

O zi conformă,

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Daca vor, da, le dau.

Fructele au fost foarte, foarte dulci, am pus maxim 300g fructoza la kilogramul de fructe si un pliculet de gel fix super pentru dulceturi si gemuri de la Dr. Oetker. Am facut gem de caise, gem de piersici, gem de zmeura. Astept prunele. Ah, am facut si afinata cu fructoza. Ma gandesc cu drag la iarna si la dat zapada in curte...

Fructoza am pus cea in pachet verde la 4 lei si ceva 300g, de la mega, de care ne-a zis Caress.

Deocamdata e sezonul pepenilor si inghetatei. Placerea extrema e sa le dau bani si sa isi cumpere singure de la magazinul din coltul strazii. Isi calculeaza banii, restul, isi aleg de acolo... cred ca mai mult le place sa cumpere decat sa manance. [soricel]

 

Edit: eu am folosit in cea mai mare parte fructele din curte.

Am o gramada de mere anul asta... ma gandesc serios sa le fac si pe ele gem cand s-or coace...

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

carmen vezi ca gemul de mere fermenteaza ff repede...trebe sa-l fierbi ani ca sa ramana fara zeama

 

is foarte foarte busy zilele astea..bine ca nici voi nu va omoriti cu scrisu ca nu as avea timp sa va urmaresc [alcool]

 

meniul meu azi:

Md:kefir cu :susan, cocos, chia, canepa, bostan si floare 

g: mar

prinz: salata de rosii cu avocado + un sanwhch cu paine de tarate si ciorizo s cascaval

G:capucino,seminte

C: varza

 

fac un curs si nu prea mananc intre mese ca nu am timp..ceea ce nu e musai asa rau [pk]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...