Rufus Postat Iulie 30, 2014 Raport Distribuie Postat Iulie 30, 2014 Nu prea... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ab5174 Postat Iulie 30, 2014 Raport Distribuie Postat Iulie 30, 2014 n-am mancat niciodata untura cu/pe paine...nu-i gretoasa ?daca mai este si untura in care a fost prajit muschi afumat .... Sau pe piine prajita frecata cu usturoi si presarata boia iute ....ce pofta imi e Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Iulie 30, 2014 Raport Distribuie Postat Iulie 30, 2014 Ba da, Corina, e oribila. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Iulie 30, 2014 Administrators Raport Distribuie Postat Iulie 30, 2014 in sfarsit si o veste buna Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rufus Postat Iulie 30, 2014 Raport Distribuie Postat Iulie 30, 2014 Pai dupa cum vedeti, tot ce am stiut odata nu mai e valabil.Acum e sanatos sa bei un vin rosu, chiar daca suferi cu inima, si cafeaua are o gramada de beneficii, untura e pe val iar carnea de porc (mai ales parile nobile, muschiul, pulpa) sunt de preferat puiului sau vitei.Eu cred ca asa a fost si pana acum...doar ca a lipsit un cuvant: moderatia.Cu moderatie, absolut tot e convenabil.Mai putin tigara, drogurile... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XIO Postat Iulie 30, 2014 Raport Distribuie Postat Iulie 30, 2014 Lasand la o parte ridicolul articolului, imi poate explica cineva si mie cum anume slanina va distruge o exostooza? adica acel pinten osos? :))))) eu nu am mancat niciodata slanina pe paine, mi se parea si mi se pare gretoasa...bineinteles am fost fortata sa gust.Singura forma de slanina mancata de mine cand eram copil (cred ca vreo 2 ani a durat sau 3) a fost slaninuta 'ioana'. adica slanina taiata extreeeem de subitre cu o dunga rosie de sunca sau ce o fi fost, prin mijloc. daca nu era dunga aia, nu mancam. si dunga avea 2 mm :)))))) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Iulie 30, 2014 Raport Distribuie Postat Iulie 30, 2014 Mie imi place Sunculita Bunicului, care arata ca in poza lui Marius. Doamne, ce pofta mi s-a facut! N-am prajit niciodata cartofii in untura. Ma intreb daca folositi untura din comert sau luati direct de la sursa (rude pe la tara care taie porcul de exemplu), eu am vazut pe aici untura de gisca si de porc. Cica cartofi foarte buni la cuptor se fac in untura de gisca, crocanti pe dinafara si pufosi pe dinauntru. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Iulie 30, 2014 Raport Distribuie Postat Iulie 30, 2014 Daaa...cartofi prajiti in untura,de preferat untura aia in care s-a parjit carne de porc si cirnati!!!!! Tot in untura de aia varza calita!!!! Floricele d eporumb-actualul pop corn [^] ,in untura de porc... De jumerile din care se topeste untura...nici nu mai spun,cu sare de aia grunjoasa si piine proaspata!!!! [;)] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elyda Postat Iulie 30, 2014 Raport Distribuie Postat Iulie 30, 2014 (editat) Daaa...cartofi prajiti in untura,de preferat untura aia in care s-a parjit carne de porc si cirnati!!!!! Tot in untura de aia varza calita!!!! Floricele d eporumb-actualul pop corn [^] ,in untura de porc... De jumerile din care se topeste untura...nici nu mai spun,cu sare de aia grunjoasa si piine proaspata!!!! [;)]Si sa fie jumara cu puţina carne pe margine sau cu putin sorici sa fie nitel cocante.Si paine sa fie din aia cu coaja mai groasă.Se gasea inainte la tara la bunica , painea aia rotunda si mare"de chiosc" . Maaama , ce pofta mi s-a facut !:)) Editat de Iulie 30, 2014 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Iulie 30, 2014 Raport Distribuie Postat Iulie 30, 2014 elyda... de preferinta piine de vatra cu coaja groasa [pofticios] [pofticios] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.