CorinaDani Postat Iulie 31, 2014 Raport Distribuie Postat Iulie 31, 2014 a, am facut legatura cu ce scrisese anya despre cura de slabire cu slana si rosii... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Iulie 31, 2014 Raport Distribuie Postat Iulie 31, 2014 Subiectul asta mi-a amintit de sunca(aia de pe burta porcului)pusa la saramura... Sau sunca fiarta-unii o fac in zeama d evarza,eu am fiert-o cu multe condimente si apoi am frecat-o cu usturoi si data cu boia rosie. Cea mai buna sunca afumata am mincat-o insa in Ardeal,asa sunca afumata ca aia...nici n-am mai mincat-facuta papara cu oua!!!!Tata si-a facut si el afumatoare,insa sunca ca-n Ardeal...n-am mincat niciodata... In cinstea acestui subiect am aruncat in tigaie niste bacon englezesc( )cu niste oua prajite,pe care o s ale impart frateste cu fii mio! [flu] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elyda Postat Iulie 31, 2014 Raport Distribuie Postat Iulie 31, 2014 )cu niste oua prajite,pe care o s ale impart frateste cu fii mio! [flu] Eu asa ceva nu as imparti fraţeşte cu nimeni!:)):))Frate, frate (copil) da'brânza e pe bani!:)):)) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laura25 Postat Iulie 31, 2014 Raport Distribuie Postat Iulie 31, 2014 DA! DA! Corect! Cea mai buna e cea din Ardeal! Avem si noi un provider de nadejde care trimite periodic pachet cu bunatati daca nu reusim sa ajungem sa luam direct de la sursa. Cea mai buna sunca afumata am mincat-o insa in Ardeal,asa sunca afumata ca aia...nici n-am mai mincat-facuta papara cu oua!!!!Tata si-a facut si el afumatoare,insa sunca ca-n Ardeal...n-am mincat niciodata... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Iulie 31, 2014 Raport Distribuie Postat Iulie 31, 2014 Mey...nu indu lumea in eroare,ca aia nu-i sunca afumata!!!!!! [:-)))] [:-)))] [:-)))] Elyda,impartit frateste,adica facut pentru fiecare!!!!! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laura25 Postat Iulie 31, 2014 Raport Distribuie Postat Iulie 31, 2014 Ba sigur ca este. Cea din stanga e telemea, iar in dreapta sunt feliute de sunca afumata. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Iulie 31, 2014 Raport Distribuie Postat Iulie 31, 2014 Ba sigur ca este. Cea din stanga e telemea, iar in dreapta sunt feliute de sunca afumata. Cam albicioasa.seamana cu aia la saramura,am zis ca ai incurcat pozele!!!! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laura25 Postat Iulie 31, 2014 Raport Distribuie Postat Iulie 31, 2014 Apoi, no! Procesul tehnologic exact nu il stiu , dar are si gust de fum. Oricum, e cea mai buna! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Iulie 31, 2014 Raport Distribuie Postat Iulie 31, 2014 Aia afumata e mult mai galbena...de asta am zis ca a ta e la saramura. aia la saramura e alba...afumata e galbena,bine aucm depinde si cit de afumata este,insa e galbuie cea afumata!!!! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Postat Iulie 31, 2014 Raport Distribuie Postat Iulie 31, 2014 prin zona noastra slanina se spune la bucata de grasime cu sorici (indiferent cum e preparata, fiarta sau afumata), si sunca sau kaizer la grasimea impanata cu fasii de carne. sotul meu e mare fan, cumpara si testeaza des, in cautarea perfectiunii...inca n-a gasit slanina perfecta...mai cauta [:-)))] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.