dianama Publicat August 7, 2014 Raport Distribuie Publicat August 7, 2014 Eu sunt în pana mare de idei.Ce mai gătiți acum vara chiar dacă sunteți în concediu. Ce rețete bube de sezon aveți. ...ca eu nu mai știu, având di băiatul de 5 ani Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat August 7, 2014 Administrators Raport Distribuie Postat August 7, 2014 si eu as vrea sa stiu ce mai gatiti pe timp de vara, niste mancari usoare va rog [clo] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ab5174 Postat August 7, 2014 Raport Distribuie Postat August 7, 2014 Gratar din diferite carnuri si salate Eu ieri am facut gazpacho cu rosii si ardei capia din Romania, si crochete de dovlecel ...Si desert - inghetata Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dianama Postat August 7, 2014 Autor Raport Distribuie Postat August 7, 2014 Gratarul e la ordinea zilei .....mai gătim di italian.tipul austriac mă se pare greoi și nu prea am timp dacă tot suntem la frontieră aici.....vrem ceva românește și nu mai știm ce .cred ca ne e și dor ..... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat August 7, 2014 Raport Distribuie Postat August 7, 2014 (editat) Tot ce e in piata: fasole verde (supa simpla sau cu afumatrura sau scazuta cu usturoi), dovlecei (pane, supa, mancarica, chiftele, umpluti) conopida(pane, la cuptor, supa), varza(salata simpla, calita, supa), mazare(macare, supa), ciuperci (la gratar, macarica), vinete (umplute sau salata). In toate variantele posibile.Ghiveci :-)Zilnic pepene galben si verde care inlocuieste gustarea sau chiar o masa principala. Editat de August 7, 2014 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat August 7, 2014 Raport Distribuie Postat August 7, 2014 Eu ieri am facut gazpacho cu rosii si ardei capia din Romania, si crochete de dovlecel ... Si eu am facut aseara, delicioasa !!! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat August 7, 2014 Raport Distribuie Postat August 7, 2014 Doamnelor intreb aici ca e mai de vara reteta asa...stie cineva cum se face sos de pesto? Ce fel d ebrinza se pun inauntru si cam cit busuioc? Multumesc anticipat tuturor!!! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat August 7, 2014 Raport Distribuie Postat August 7, 2014 Eu fac destul de des salata de rosii ,catrveti,ceapa,brinza de oaie,pun si masline daca am in casa,cu un sos /vinegretta de otet balsamic! Un pic de miere de albine,ulei de masline(dar pun si de floarea soarelui),diverse buruieni aromate(am un borcan cumparat cu buruieni deshidratate),sare,piper si otet balsamic...peste pun ceapa taiata jumatati de rondele si amestec si tot asa...amestec de indata ce adaug un nou ingredient!!! Sosul ala cu piine ...hmmmmmm!!!! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat August 7, 2014 Raport Distribuie Postat August 7, 2014 Tot vara mai fac paste cu sos de gorgonzola si ciuperci,paste cu usturoi si busuioc si tare as vrea sa fac singura sos de peste... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat August 7, 2014 Raport Distribuie Postat August 7, 2014 La pesto se pune Pecorino Romano (branza maturata de oaie) si Parmiggiano. Si din 50grame de busuioc ies 4 portii Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.