Androix Postat August 7, 2014 Raport Distribuie Postat August 7, 2014 Doamnelor intreb aici ca e mai de vara reteta asa...stie cineva cum se face sos de pesto? Ce fel d ebrinza se pun inauntru si cam cit busuioc? Multumesc anticipat tuturor!!! parmezan, de preferat proaspat ras nu la punga, busuioc cat cuprinde, ulei de masline, muguri de pin, usturoi. Blenduiesti si ii dai ce consistenta doresti. Se poate pastra si la frigider o perioada de timp dar mie mi-a placut mai mult cand l-am facut atunci. Anul trecut am avut o jardiniera cu busuioc si am mancat toata vara. Spre toamna am cules toate frunzele si am facut pesto. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat August 7, 2014 Raport Distribuie Postat August 7, 2014 La pesto se pune Pecorino Romano (branza maturata de oaie) si Parmiggiano. Si din 50grame de busuioc ies 4 portiiMersi ,Roxana,ma duc sa cercetez s avad cum arata ca habar n-am!!! Cam cit inseamna 50 gr busuioc si cum il faci pasta? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat August 7, 2014 Raport Distribuie Postat August 7, 2014 (editat) Androix,tu spui de parmezan...asta e dilema mea ca unii spun un anumit fel de brinza,asa cum spunea anterior Roxana!!! As vrea sa fac miine...desi am luat ciuperci sa fac cu gorgonzola!!!! edit Deci cu mixerul vertical...am vazut mai tirziu raspunsul tau,de asta o intrebam pe Roxana!! Editat de August 7, 2014 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat August 7, 2014 Raport Distribuie Postat August 7, 2014 Parmezan e parmiggiano. Reteta zice ca 70grame pecorino si 30 parmiggiano. Nu e asa crima sa folosesti un singur fel.Nu as sti sa zic ce inseamna 50 de grame... 2-3 maini bune Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat August 7, 2014 Raport Distribuie Postat August 7, 2014 Asta voaim sa intreb ca pecorino n-am vazut... Deci pot pune doar parmezan...hai ca va spun cum ieist dupa ce fac!! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dianama Postat August 7, 2014 Autor Raport Distribuie Postat August 7, 2014 Gorgonzola nu are ce căuta în pesto.parmiggiano e aceea brânză maturata care se presară pe paste. Revin ....ca nu știu Cum se numesc "pinoli" în romana. Apoi ulei de măsline. Și atât. Eu îl fc pt maxim 2 mese. Și îl fc din ochii nu am măsuri. Îl gust eventual.atentie la sare .ca brânză e sărată deja.Am băgat o salata de legume la grătar cu pește la aburi. Copilul cârnăciori făcuți în casa...De mâine nu mai știu. .. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Androix Postat August 7, 2014 Raport Distribuie Postat August 7, 2014 pinoli sunt mugurii de pin. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dianama Postat August 7, 2014 Autor Raport Distribuie Postat August 7, 2014 Mulțumesc Android. ... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat August 8, 2014 Raport Distribuie Postat August 8, 2014 Mulțumesc Android. ... [:-)))] [:-)))] [:-)))] hai ca ai fost comica!!!! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Androix Postat August 8, 2014 Raport Distribuie Postat August 8, 2014 [soricel] da, comica [clo] Revenind la retetele de vara, am facut aseara ultima prajitura cu visine proaspete pe sezonul asta. Mai am la congelator pentru inca vreo doua dar le pastrez pentru la iarna. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.