Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Sentinta anului - ce se va intampla


Recommended Posts

  • Răspunsuri 103
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

cred ca vor iesi ... acesti oameni "cinstiti"

 

"Ceea ce regret cel mai mult in dosarul ICA este faptul ca, oameni nevinovati, care toata viata lor au fost cinstiti, sunt acum tarati fara vina intr-un proces politic nedrept" declaratia de astazi DVoiculescu

 

Eu ma intreb doar ....ce inseamna "cinste" pentru unii!?

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Hai mai, chiar credeti ca spectatorii antena 3 ii tin isonul lui voiculescu in strada?

Lor le place circul, le place sa il injure pe basescu la o bere pe treptele blocului, spargand seminte cu vecinul de la 2, dar nicidecum n-ar isei in strada sa-l apre pe unul ca Voiculescu. Poate doar daca odata cu condamnarea lui s-ar inchide antenna 3.

In rest, atata timp cat circul continua sa vina pe teava la antene, ce motiv ar avea sa iasa in strada???

 

Cat despre sentinta, au sunt optimista, sper la 10 ani, ca sa-l linisteasca o vreme.

Cazul e simplu si clar ca buna ziua, a cumparat un teren subevaluat de 60 de ori (si a pus in miscare o intreaga masinarie pentru asta). Iar apoi, pornind de aici, bulgarele s-a rostogolit, averea lui s-a marit ca fat-frumos peste noapte, neregulile au curs pe banda rulanta, etc.

 

In afara bunului simt, ca oricine vede cu ochiul liber ca acekl teren a fost subevaluat, exista un raport de evaluare al terenului care era gard in gard cu cel cumparat de el, si unde reiesea negru pe alb valoarea reala. Iar respectivul raport fusese facut cu putin timp inainte sa ia el terenul. Deci nu se poate spune ca cineva de la vreun minister habar n-avea care e pretul proprietatilor in zona.

 

Restul, e doar circ pe paine. Cum ar fi de exemplu emisiunea de aseara de la antene, cum ca denuntatorul in cazul voiculescu si-a retras plangerea, deci nu mai exista motivul pentru process. Nu zau, pai terenul ala era al denuntatorului sau al statului?? E la mintea cocosului ca nu ai nevoie de o plangere ca sa judeci spalarea de bani.

Sau ca s-a trezit nu stiu ce official psd-ist sa comenteze ca nu poti baga lumea la inchisoare ca a platit prea putin pe ceva, ca daca cei 2 s-au inteles asupra pretului, inseamna ca e problema lor. Nu zau, pai si tu iti vindeai terenul tau, sau vindeai o proprietate a statului?? Ca sa nu mai zic ce-nseamna de fapt spalarea de bani, exact asta, sub sau supraevaluarea diferitelor bunuri in scopul de-a introduce legal bani negrii in circuitul economic.

 

Cat despre procesul propriu-zis, tot ce-am vazut la avocatii apararii au fost artificii de procedura, pe fond, nu pe forma, diverse metode de-a tergiversa judecarea, incepand cu faimoasele demisii din parlament ca sa se plimbe dosarul de la ICCJ la tribunal si viceversa de vreo 3 ori, plus tot felul de exceptii de procedura, care n-au nicio treaba cu fapta judecata.

 

Asa ca eu astept cei 10 ani cu optimism. Si neaparat confiscarea averii. Cred ca nu m-ar deranja asa tare daca n-ar da toti cei 10 ani, dar la recuperarea prejudiciului, n-as renunta in niciun caz.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

O chestiune interesanta de stiut:

Nastase are sentinta (de la TB) pentru eliberare conditionata. N-am urmarit cat a facut, cat ar mai fi avut...

Ca sa fie eliberat trebuiesc indeplinite simultan o serie de conditii. Ca a fost cuminte si a papat tot, ca a scris carti, ca a contribuit la educatia celorlalti, ca a muncit, etc. Dar mai este una la fel de obligatorie: in timpul petrecut in inchisoare, se considera savarsit procesul de reeducare adica se presupune ca puscariasul a inteles de ce a fost inchis si "s-a vindecat" de raul facut inainte de condamnare.

Dar Nastase nu si-a recunoscut niciodata fapta.

Cum anume s-a considerat ca timpul petrecut acolo si-a atins scopul de reeducare cand el o tine langa ca n-a facut nimic?

Asta este motivul de recurs al DNA si in mod normal, pana Nastase nu spune ca da, recunoaste ca-i borfas dar s-a lecuit acolo, eu nu vad cum poate fi lasat liber inainte de termen.

Cine poate spune ca n-o face din nou, daca el crede ca-i in regula?

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...