Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

5 mituri despre iaurt si adevarul


Anda08

Recommended Posts

  • Administrators

Reteta de baza pentru obtinerea iaurtului e aceeasi, fie ca il facem acasa sau in fabrica, de aproape 9.000 de ani, de la primele mentiuni despre aparitia lui in consum. E foarte probabil ca omenirea sa fi cunoscut produsul chiar si inainte, mai ales ca pentru a obtine iaurt nu ai nevoie de altceva decat de lapte lasat la prins, adica la fermentat cu ajutorul bacteriilor. Dar, indiferent ca vorbim de anul 7.000 i.e.n sau de 2014, in esenta, modul de obtinere a ramas neschimbat.

 

Adevarat, atunci cand produci zilnic peste 1 milion de pahare de iaurt, ca in cazul fabricii Danone din Bucuresti, sunt necesare si masuri suplimentare de siguranta alimentara, dar circula si zvonuri care misticizeaza procesul. Dincolo de posibilitatea fiecaruia de a verifica ingredientele prin citirea etichetelor produselor, sa trecem in revista cateva dintre ele si sa vedem cat de plauzibile sunt ... cititi mai departe AICI

 

http://www.desprecopii.com/Images/DanoninoSfaturi.png

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...