Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Clubul nurorilor (80)


Recommended Posts

  • Răspunsuri 195
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Neatza! Haideti la o cafea si un ceai fierbinte! La Cluj e o zi de iarna veritabila, cu -9 grade. Nu-ti vine sa scoti nasul afara ca ingheata instant.
Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.
[url="http://www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/"]prajituresc[/url] si [url="http://www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/"]bucataresc[/url]
Mrs. Perfect for more than 1 year
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Briza tot nu mi-ai spus ce-s aia 'colarezi'?
Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.
[url="http://www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/"]prajituresc[/url] si [url="http://www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/"]bucataresc[/url]
Mrs. Perfect for more than 1 year
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

[:D] Am vazut ca in alte parti se numesc frecatei. E o chestie facuta din faina si nu mai stiu ce (eram prea mica ca sa dau insemnatate compozitiei) si care se freaca intre degete si se fac ca niste taietei mai scurti. Si se fierb in lapte. Uite aici link de pe un alt site http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/9056/Frecei/ Nu stiu sa il ascund, asa ca mai incolo dupa ce vezi, o sa il sterg sa nu ma "certe" admin. OK? briza_marii [url="http://www.flickr.com/photos/10784363@N03/"]poze[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Aha, m-am prins, la noi le zice 'razalai', se fac dintr-un aluat pentru foaie de taitei (ou si faina) un pic mai vartos, care se da pe razatoarea speciala. Stai linistita cu link-ul ca nu te certa nimeni, se pot da linkuri de pe culinar.
Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.
[url="http://www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/"]prajituresc[/url] si [url="http://www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/"]bucataresc[/url]
Mrs. Perfect for more than 1 year
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Neatza! Nico mai traiesti? Briza este ce am facut de ziua sotzului pentru pranz. Este file de somon, umplut cu ciuperci si morcovi sote si cascaval ras, totul invelit in aluat de foietaj si copt la cuptor. [s] pentru toti cei cu numele Andrei/Andreea.
Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.
[url="http://www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/"]prajituresc[/url] si [url="http://www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/"]bucataresc[/url]
Mrs. Perfect for more than 1 year
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...