Administrators Anda08 Publicat August 26, 2014 Administrators Raport Distribuie Publicat August 26, 2014 Iaurtul este, in esenta, lapte fermentat. Tot ce este necesar pentru a face iaurt este lapte si fermenti (bacterii vii). Lasate timp de cateva ore la temperatura potrivita, aceste ingrediente vor forma iaurt. Mai departe insa de ingredientele de baza ale iaurtului simplu, natural, pe eticheta multor iaurturi (si fara a face rabat de la nucleu santos al retetei) veti regasi si alte ingrediente a caror prezenta este necesara pentru crearea unui produs cu un gust si o textura unica pe piata, care sa raspunda nevoilor din ce in ce mai sofisticate ale consumatorilor de toate varstele. Si pentru ca multe pot suna infricosator la o prima citire, dar nu ascund in spate nimic de speriat, veti gasi in continuare cateva ingrediente explicate pe intelesul tuturor >>cititi mai multe AICI http://www.desprecopii.com/Images/DanoninoSfaturi.png Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.