Administrators redactor Publicat Septembrie 22, 2014 Administrators Raport Distribuie Publicat Septembrie 22, 2014 Salmonela si salmoneloza: intrebari si raspunsuriBacteria Salmonella este adesea invocata in statistici drept cauza cea mai frecventa a bolilor provocate de alimentele contaminate producand salmoneloza. Fermierii, lucratorii din industria alimentara, inspectorii sanitari, magazinele alimentare, angajatii si consumatorii sunt, fiecare in parte, verigi critice in lantul sigurantei alimentelor. Pentru a reduce salmoneloza, este necesara o abordare completa a sigurantei alimentelor, ce include intregul parcurs – de la ferma la masa.cititi pe larg despre Salmonella si salmoneloza aici. http://www.desprecopii.com/Images/SitePages/salonela-salmoneloza.jpg Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.