Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Universitatea Ghetarului: temele puilor de pinguini!


Recommended Posts

Sara buna!

 

Viv infioratoare poveste insa nu ma mira ,din pacate,cum spune si Rufus in ultima vreme observ o incrancenare fantastica la adultii din preajma scolarilor,niste refulari ,niste gesturi ...adeseori ma intreb daca astia nu-s toti nebuni sau invers eu nebuna si ei sanatosi.

 

Cert este ca pe termen lung copiii sunt oglinda mediului in care traiesc.

 

 

Majoratul il facem la restaurantul nasilor nasilor  [:)] ,ne-au facut un pret bun,putem veni cu ce dorim,super oameni ca si nasii nostri dealtfel.Nu as fi avut unde si nici n-as fi indraznit sa bag 30 de adolescenti,majoritatea rugbysti, in cele 4 camere ale mele,totusi nu vreau sa-mi petrec restul vietii homeless.

 

I-am luat costum,ursu' e insarcinatul cu pantofii ,hihihi tot ii place lui shopinguiala asa ca are sesiune joi cu conditia sa revina unul din ei acasa pana la ora 17 cand e ieseala mea cu fetele la care nu renunt nici moarta.

 

Apropo de insarcinat/a si urs ,nu a stat si nici nu a vrut sa stea martor la vreuna din nasterile mele naturale si bine a facut ca la cat de fain a fost murea de mana mea.

 

Imediat ce l-am nascut pe Edy ,prietena mea,medic ginecolog si cea care m-a asistat la nastere,le-a spus asistentelor sa curete repede mizeria din sala ca sa poata intra dl Urs sa-si vada copia la indigo si nefasta.

Intra omul meu,mandru tare si rotind ochii ca girofarele,deh era prima data cand pasea intr-o sala de nasteri,eu pe pat epuizata,umflata ca un gogosar ,ma uit la el plina de speranta,el spune:

 

-Ce asta-i tot utilajul?

Eu nedumerita ii urmaresc privirea si intuiesc ca se refera la masa de nasteri si zic sec:

-Da!

-Pai si ?Doar atat?

-Mai nebunule,ii scrasnesc printre dinti,crezi ca arat in halul asta ca mi-a facut altul treaba?Ce mama zmeilor e in capul tau ,tata de 4 copii?!!!!

Zambeste tamp,se aseaza pe scaun langa pat,ma prinde de mana si-mi spune:

-Pai daca-i gata,diseara mergem acasa,da?

Ma ridic intr-un cot si zvarl fulgere din ochi:

-Pai ce sa mai stam pana diseara,mi-am terminat treaba ,zic sa plecam acum!!!!

 

Acum dupa dialogul asta sa nu va faceti impresie proasta despre el  [:-)))] insa la emotii puternice omu' meu reactioneaza ciudat.

 

Si acestea fiind zise familia este :

Eu si Ursu

Radu ,acum si Andreea (viitoarea sotie)

Robert

Maria

Edy  

Gemeni am ca fini de aici de pe DC.

De crescut mai cresc si 6 hamsteri(4 baieti,2 fete din care una este disparuta prin casa de vreo luna),o broasca testoasa,20 de pesti mici,1 mare(asta-i nebun,e la izolare) si un cocker,femela  [:-)))] .

 

Referitor la incidentul cu Alex am exact aceeasi parere ca Aqai si Karula .

 

 


 
Si tot la cap. culinar, cine stie la ce e bun uleiul din seminte de struguri? La gatit, prajeli sau la salate?

 

Din cate stiu eu se foloseste preponderent la salate.

 

J.G nu exista bad mommy,esti cea mai buna mama pt copilul tau.Joia si eu incropesc ceva care sa nu-mi solicite prezenta in bucatarie ca-s solicitata la terasa cu fetele si cum nu ma pot clona ... [pk]

 

Astazi ,ce coincidenta ,am facut pizza ,3 mai precis,dar am niste tavi ,care la data cumpararii nu incapeau in cuptor decat puse stramb ,ca pe drept nu intrau [alcool]

 

Va povesteam ca am repus in functiune andrelele mamei ,iata in poza de mai jos ,rezultatul final,un fular pt Maria.

 

 

 

post-7508-0-00546400-1413911613_thumb.jpg

post-7508-0-56318300-1413911868_thumb.jpg

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 687
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

pana sa va aud pe voi aici cu usturoiul "dingdong" adus de peste mari si tari nu mi-a trecut prin cap ca ar putea fi din alta parte decat din california, ca vorba aia iti desfunda nasul cand treci prin zonele de cultura. In plus pe drumul intre SF si La camioanele cu usturoi sunt atractie turistica :) mai prinzi cateva foite din zbor pe parbriz:)

Buflea m-ai facut curioasa si uite aici ceva despre cum sa il gasesti pe usturoiul local.

http://californiamediterraneandiet.com/tag/how-to-recognize-chinese-garlic/

Pai si asta de CA, cu radacina netaiata este mai putzin iute ?

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Andra gand la gand, mi-am cumparat croset si caut prin casa andrelele pierdute (nu de alta, dar aici sunt cam scumpe) si exact la fulare ma gandeam sa incep sa-mi (re)dau mana.

Ce familie frumoasa si numeroasa!

Si mi-au placut tavile tale de pizza, e fain ca-s mai adanci si nu curge umplutura in cuptor. Intrebare: se coace bine aluatul pe fundul tavii?

(Eu am vrut sa cumpar una cu gaurele pe fund...cica asa se ventileaza si se coace bine aluatul, crispy. Altfel, pun pizza direct pe gratarul cuptorului, cu riscul de a curge cascaval si alte chestii si afumatul de rigoare).

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

No, no, no, no ...nu e Katy ca in copilarie, unless tu ai cumparat pana acum doar din ala ne-chinezesc. E iute de aproape nu ii mai simtzi aroma. E prea iute ...

 

Oricum, cu riscul de a fi mai scump, o sa iau si eu o data macar, din asta local. Desi cred ca conteaza samantza nu provenientza ...daca o fi samantza din China, crescuta in CA, nu am facut decat sa dau banii.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Fleur, de ce nu faci pizza in tava de cuptor? Chiar daca e rotunda. Italienii mei zic asa: blatul cu sosul de rosii pus la cuptor la 250 de grade 6-8-10 minute (ca 250 de grade is diferite de la cuptor la cuptor...) pana se usuca putin sosul, apoi puse ingredientele - intai branza si apoi restul, si inca 5-6 minute la 230 grade. Blatul subtire iese crocant.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Andra ce repede a trecut timpul...majorat, maine poimaine joci la nunta(nunti?!)

  Pizza aia a ta arata foarte bine are si blat sau  ai amestecat ingredientele cu ou. Ori e branza topita deasupra?

 

 Uleiul de struguri e controversat pentru procesul chimic de extractie ( dar ce nu e controversat in ziua de azi) insa eu il folosesc la prajit. Nu miroase foarte rau, dar se arde usor, il pun la foc potrivit spre mic.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

No, no, no, no ...nu e Katy ca in copilarie, unless tu ai cumparat pana acum doar din ala ne-chinezesc. E iute de aproape nu ii mai simtzi aroma. E prea iute ...

 

Oricum, cu riscul de a fi mai scump, o sa iau si eu o data macar, din asta local. Desi cred ca conteaza samantza nu provenientza ...daca o fi samantza din China, crescuta in CA, nu am facut decat sa dau banii.

Nu e samanta din china, ca astia au traditie cu usturoiul aici. Eventual  din Mexic:)

  Exista un festival renumit, e mandria lor, usturoiul de Gilroy( cica e supra numit capitala usturoiului din lume). Dar nu stiu daca ajunge si pe coasta voastra, ar trebui...

   Probabil ca eu am luat din asta local, nici nu mi-am pus intrebarea de unde provine stiind ca avem atata usturoi in jur, cred ca e si mai ieftin. Dar are gust de usturoi asta pot sa garantez si nu iti ia gura foc.

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...