ML Publicat Octombrie 30, 2014 Raport Distribuie Publicat Octombrie 30, 2014 Ati mancat, ce gust are? Asa arata dovlecelul spaghetti, daca nu traduc cum trebuie: http://cdn.pazoo.com/wp-content/uploads/2014/10/baked-spaghetti-squash-garlic-butter-4574.jpg Iar aici este reteta: http://www.tasteofbeirut.com/spaghetti-squash-jam/ Dupa cum arata in lingura imi aduce aminte de dulceata de gutui, Sa fie oare asemanatoare ca textura si gust? Gutui nu gasesc aici, ma tenta tipul asta de dovlecel, dar am si o oarecare strangere de inima, ca-l vad numai sarat si cu usturoi, la cuptor.Nici dulceata de dovlecei romaneasca n-am mancat vreodata ca sa compar, doar niste gogosele cu dovlecei am facut. Ne-au placut si nu prea... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diarom Postat Octombrie 30, 2014 Raport Distribuie Postat Octombrie 30, 2014 Chiar azi am sa gatesc spaghetti squash cu, carne tocata. Dovleacul asta nu are un gust anume ci isi imprumuta gustul de la ingredientele pe care le adaugi tu. De asta cred ca e ok si ca gem. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diarom Postat Octombrie 30, 2014 Raport Distribuie Postat Octombrie 30, 2014 Si da, ca textura va aduce putin cu gutuile, pentru ca oricat il coci nu devine moale pasta. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diarom Postat Octombrie 30, 2014 Raport Distribuie Postat Octombrie 30, 2014 ML, invata-ma si pe mine cum sa postez poze te rog.Am cerut ajutor si la butonul de panica dar fara rezultate.... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Octombrie 30, 2014 Raport Distribuie Postat Octombrie 30, 2014 Eu fac supa din dovleac, foarte buna. Nu as zice ca seamana cu gutuia la gust. Voi vorbiti de squash sau de dovleceii mici? Cineva facea spagheti din cei mici. Ma intreb care or fi mai gustosi? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diarom Postat Octombrie 30, 2014 Raport Distribuie Postat Octombrie 30, 2014 Letitia, vorbim despre acei dovlecei care dupa ce ai coci se scobesc cu lingura si miezul iese in firicele ca spaghetele. N-am mancat niciodata supa de dovleac, desi as incerca :) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Octombrie 30, 2014 Raport Distribuie Postat Octombrie 30, 2014 ML, invata-ma si pe mine cum sa postez poze te rog.Am cerut ajutor si la butonul de panica dar fara rezultate....Eu am incercat sa-ti raspund la subiectul...panicos ,insa datorita problemelor tehnice momentane...nu a luat raspunsul. Deci iti explic ...in casuta de raspuns,sub rindul de emoticonae ai optiunea "posteaza"si "mai multe optiuni de raspunsuri". Apesi pe "mai multe optiuni de raspunsuri"si iti apare ,sub casuta de raspuns,"ataseaza fisiere".Alegi fisierul,astepti sa se incarce si apoi postezi raspunsul.S-ar putea ca pozele sa fie mari,caz in care va trebui sa le micsorezi. (am incercat acum,insa asa cum am spus,datorita problemelor tehnice,nu merge functiunea de ataseaza fisiere) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diarom Postat Octombrie 30, 2014 Raport Distribuie Postat Octombrie 30, 2014 Cred ca merge. Asta este al meu spaghetti squash Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diarom Postat Octombrie 30, 2014 Raport Distribuie Postat Octombrie 30, 2014 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diarom Postat Octombrie 30, 2014 Raport Distribuie Postat Octombrie 30, 2014 Andacos, te-am nominanalizat pentru mesajul lunii, sper sa accepte pentru ca meriti. Multumesc! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.