andacos Postat Noiembrie 27, 2014 Raport Distribuie Postat Noiembrie 27, 2014 Corina dani,astazi am pus ulei in mamaliga,ins ami-a fost atit d efoame incit ...n-am simtit nicio diferenta de gust/textura!!! [:-)))] [:-)))] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Postat Noiembrie 28, 2014 Raport Distribuie Postat Noiembrie 28, 2014 Corina dani,astazi am pus ulei in mamaliga,ins ami-a fost atit d efoame incit ...n-am simtit nicio diferenta de gust/textura!!! [:-)))] [:-)))] poate ca trebuia un pic mai mult ? incearca data viitoare. am inteles ca italienii, cand fac polenta, pun parmezan ras (bine, ei pun parmezan si in risotto, la paste si la o gramada de alte preparate).e si asta o varianta de reteta, cu siguranta e mai gustoasa decat o mamaliga simpla.http://www.e-retete.ro/retete/polenta Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Noiembrie 28, 2014 Raport Distribuie Postat Noiembrie 28, 2014 poate ca trebuia un pic mai mult ? incearca data viitoare. am inteles ca italienii, cand fac polenta, pun parmezan ras (bine, ei pun parmezan si in risotto, la paste si la o gramada de alte preparate).e si asta o varianta de reteta, cu siguranta e mai gustoasa decat o mamaliga simpla.http://www.e-retete.ro/retete/polentaVarianta cu parmezan am citit-o pe punga d emalai cumparat aici in Germania. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dianama Postat Decembrie 8, 2014 Raport Distribuie Postat Decembrie 8, 2014 Mda ....Am hotărât ca de Crăciun toți vin la noi ..parinti și bunici .Și acum ....meniul și trebalueala mea!!!Salata boeufSarmale Tava la cuptor cu carne cârnați. ..Dulce ?În afară de cozonac nu prea am deloc idei. ...și nici timp o sa recuperez concediu de acum ...și o sa fim la munca pana pe 24.Le vom face amândoi , eu si sotu ,printre timp. Ce idei mai aveți ?Pt mine m.am gândit la salmone ....cum nu știu? Aaaa mamaliga! Michele sa știi ca oarecum ți. Am inteles acu dilema cu mamaliga. Au avut ai nei niște malai adus din tara , din ăla original. ..a fiert mama o ora la mamaliga aia.Si tot cam aiurea era .Așa ca raman la malaiul meu din supermarket instant ...care se face în câteva minute și foarte buna. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aniela23 Postat Decembrie 9, 2014 Raport Distribuie Postat Decembrie 9, 2014 Eu cand fac mamaliga pun malaiul in apa rece pt ca dacă il pun in apa fierbinte face cocoloase. E vreo problema? Eu nu imi pot da seama dacă e vreo diferența la gust. Si eu fierb mămăliga mult timp pt ca dacă o fierb doar atâta timp cât scrie pe pachet mi se pare ca e cruda... Nu am mai mâncat mămăliga făcută de mama sau bunica mea de peste 10 ani așa ca nu mai țin minte ce gust are o mămăliga buna :(( Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dianama Postat Decembrie 18, 2014 Raport Distribuie Postat Decembrie 18, 2014 Tineti Asa secret meniurile de Craciun...nimeni nu vrea sa destainuie nimic?!Nimeni .....nimic Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela_s Postat Decembrie 18, 2014 Raport Distribuie Postat Decembrie 18, 2014 Eu o sa fac: oua umplute, vinete (am in congelator), sarmale, cozonac si prajitura tavalita (n-am facut demult si e usor de facut). Nu am nici eu timp, lucrez si in 24. Atunci suntem invitati seara la prieteni, dar vin ei pe 25 la noi. O sa incep duminica si o sa fac pe rand dupamasa dupa job.O sa duc si eu la prieteni cozonac si o friptura. Inca nu stiu de care, ma mai gandesc. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Decembrie 18, 2014 Raport Distribuie Postat Decembrie 18, 2014 Eu plec anul asta de acasa ,adica voi fi invitata ,nu va ginditi la altceva ,deci eu personal nu voi pregati masa de craciun.Mergem la sora mea,vine si tata(hu...astazi pleaca sper sa ajunga cu bine!!!!)asa ca va fi ceva mai deosebit pentru noi. Eu am facut deja sarmalutele si cirnatii,am pregatit pungile la congelator-adica sunt musafiri dar vin si cu mincare-n traista!!!! [:-)))] [:-)))] [:-)))] Pe linga sarmalute si cirnati,eu mai iau muraturi puse d emine ,gogosari la otet,am sa fac o prajitura cu foi de pandispan(piscot scrie pe el,ambele denumiti)luate d ela magazinul ruses,si niste ciuperci in aluat de strudel. Pe 24 decembrie vom face fondue (de carne)ca e sotul si nepotica ce serbeaza pe 24 ajunul craciunului prin religia lor,iar pe 25 avem racituri,friptura,cirnati,TURTE [RO] si nu mai stiu ce-o mai avea sora mea pe acolo.O sa facem icre ca aduce tata,ciuperci cu maioneza...de astea!!!! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dianama Postat Decembrie 18, 2014 Raport Distribuie Postat Decembrie 18, 2014 Frumos frumos..Dana. (Buchetel de flori) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dianama Postat Decembrie 30, 2014 Raport Distribuie Postat Decembrie 30, 2014 As vrea sa Fc niște oua umplute mai fashion...cu somon afumat merge și ceva pfiladephia. ? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.