andacos Postat Decembrie 30, 2014 Raport Distribuie Postat Decembrie 30, 2014 dianama si eu am ouale la fiert,insa eu le fac umplutura clasica(pateu de ficat amestecat cu galbenus de ou fiert si maioneza cit sa-i dea o constistenta placuta,cu patrunjel verde si bineinteles diverse condimente). Nu voiam sa fac insa...fac! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Decembrie 30, 2014 Raport Distribuie Postat Decembrie 30, 2014 Diana,eu nu stricam lachs-ul !!!! Fierbeam ouale ,le taiam in jumatati,puneam lachs deasupra si un rondel d ceapa si ...huraaa!!!! Anul asta pun lachs-ul pe un platou separat cu ceapa si ceva sosuri/mustar. Ma duc sa fac si eu ouale umplute!!!! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dianama Postat Decembrie 30, 2014 Raport Distribuie Postat Decembrie 30, 2014 Eu o sa le fc mâine seara...ma gândeam la ceva..., nu clasicul pate .ma gândeam cu în somon afumat ...și altceva. ..nu știu ce !! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.