Administrators redactor Publicat Noiembrie 28, 2014 Administrators Raport Distribuie Publicat Noiembrie 28, 2014 Am primit spam o invitatie de Revelion la Scorovistea ....m-a distrat foarte mult meniul de Revelion - o varza de termeni .... cum vi se pare? Ora 21.00:GUSTARE RECE- pate de fois gras cu struguri pe pat de portocala- galantina din piept de curcan cu salata a la rousse- rondele de kiwi cu pasta de Rochefort si nuca- file de somon fumee cu anchua si sos de hrean- roastbeef anglais cu pepene galben- rosie umpluta cu salata de vinete- assiette de masline : negre, verzi , kalamata- tartine cu icre tarama pe cracker si décor de icre de manciuriaOra 23.00:File de salau vienez cu lamaie , garnitura de orez jasmine cu legume proaspete sote, salata verde asortata si yougurt dressingOra 24.00:Intampinarea noului an cu o cupa de ChampagneOra 01.00:Muschi de porc impanatMuschi de vita AnglaisCartofi la cuptor cu rozmarin si salata de varzaOra 02.30:Inghetata casataOpen bar - nelimitat pe perioada petrecerii de Revelion ....- aperitive: Whisky Johnnie Walker Black Label, Whiskey Jack Daniels ,Vodca Smirnoff , Martini alb si rosu; Gin Befeater, Crema de Whisky Carolans; Campari; Ouzo ; Cognac Metaxa- Vin Casa Panciu- 0.7 l : Alb Feteasca cu Muscat ; Babeasca Roze ; Feteasca Neagra- Bere Ursus- Racoritoare gama Coca Cola – fanta ; cola ; sprite; kinley- Sucuri naturale Granini- Apa plata si minerala Borsec : Aquatique si Stanceni- Cafea expresso la cerere Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rufus Postat Noiembrie 28, 2014 Raport Distribuie Postat Noiembrie 28, 2014 Ha ha ce rasfatz! Am vazut si eu in ultimii ani, pe la restaurante, niste meniuri pline de denumiri fanteziste, de te crucesti!Se speculeaza pe obiceiul romanului de a aprecia mancarea, cand daca te gandesti bine, de Revelion nici nu se prea mananca, ca doar oamenii nu mananca noaptea de felul lor...Dar de, o data e Revelionul si cu cat mai multe si mai neintelese feluri, cu atat mai bine!Asta nu-i nimic...in ultimii ani am fost la un revelion hawaian, unul cubanez si la unul mexican...acolo sa vedeti meniuri, nici cand am mancat n-am stiut ce mi-a intrat pe gura... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Postat Noiembrie 28, 2014 Raport Distribuie Postat Noiembrie 28, 2014 tare denumirea "babeasca roze" [:-)))] [:-)))] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Noiembrie 28, 2014 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Noiembrie 28, 2014 roastbeef anglais cu pepene galben [bib] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
missdarcey Postat Noiembrie 28, 2014 Raport Distribuie Postat Noiembrie 28, 2014 Da , probabil a vrut sa spuna Parma ham Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
missdarcey Postat Noiembrie 28, 2014 Raport Distribuie Postat Noiembrie 28, 2014 Roastbeef anglais e probabil Beef Wellington. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sill Postat Noiembrie 29, 2014 Raport Distribuie Postat Noiembrie 29, 2014 Roastbeef anglais e probabil Beef Wellington. cam da....sa stiti ca in Italia se mananca ,pentru ca nu se petrece ca la noi .....lume se relaxeaza in functie de mancare si cat de bun este vinul .....tigara se fumeaza afara in frig ...deci nici cu aia nu se relaxeaza nimeni ....se sta la discutii ,glume ....si se papa [alcool] [alcool]se si danseaza ..depinde de restaurant ..dar pe primul loc este mancarea ....totul tine pana la 2 dimineata ...... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.