Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Inselatorii pe Internet


XIO

Recommended Posts

Eram linistita pe ebay cand am vazut in dreapta o oferta de cadou pt o firma de imbracaminte cunoscuta. am dat click, totul in germana, trebuia sa ma inregistrez si sa primesc cuponul acela.

un formular simplist:

Firma

Nume

Prenume

Adresa

Email

 

si o casuta ca esti de acord cu ei si sa primesti nu stiu ce reclame. Toate de mai sus cu steluta, adica obligatoriu de completat, la casuta aia trebuia doar bifata. In rest descrierea firmei si ceva bla bla.

Nu completez nimic la firma si ma gandeam ca daca e obligatoriu saa i firma nu va merge. Nu bifez casuta si dau enter. Surpriza, am putut trimite si mi s-a scris ca m-am inregistrat la ei. Dupa vreo saptamana primesc o scrisoare ca trebuie sa platesc 250 de euro abonamentul la ei :)))))) ma uit pe net, oamenii au reduceri la en gros, si muuuuulte pagini pe internet de oameni plictisiti ca mine care au fost fraieriti.

OK, trimit un email cum ca vreau s areziliez contractul (pe care nu l-am primit vreodata, vazut sau semnat), ca nu sunt firma.

Primesc raspuns de la ei ca asa ceva nu s epoate si a trebuie sa platesc suma aia, iar daca nu o platesc va creste.

Trimit email inapoi, le spun ca nu mi se pare normal cum procedeaza, ca siteul lor este evident o inselatorie, ca nici macar nu are vreo logica sa spun ca da, am vrut sa platesc 250 de euro ca sa primesc un cupon in valoare de 25 de euro la H&M, ca acel formular nu este clar fcaut si ca eu nu voi plati aceasta suma.

Primesc un raspuns ca daca nu platesc ei trebuie sa se comunice asta avocatului lor, si semnat domnul Rahat (in  nemteste).

acum am  primit inca o scrisoare cum ca trebuie sa platesc.

Nu am beneficiat de absolut nimic de la ei, nu am primit cuponul, nu m-am logat vreodata pe site.

Am cautat pe net si am gasit multi oameni care aveau aceeasi problema, majoritatea nu a platit nimic, pur si simplu a ignorat.

 

 

Dpdv legal stiu ca trebuie sa citesti orice, dar asta nu era o inregistrare corecta. Mai mult, tipii te urmaresc dupa iP, in caz ca bagi un nume fals oricum trebuie sa platesti.

 

Intrebarile mele sunt:

-sa ii ignor mai departe?

-in instanta as avea vreo sansa? adica intereseaza pe cineva ca siteul e facut cum e facut, ca totul tipa a inselatorie, sau nu?

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Xio, un platesti nimic...am mai auzit de multe cazuri din astea...legea germana spune clar ca ai drept sa reziliezi contractul daca te razgandesti...parca ai 30 de zile...e pur si simplu inselatorie..nu ai beneficiat de nimic de la ei, asa ca nu ai de ce plati..vezi ca poti intreba la protectia consumatorilor si face si plangere acolo...te indruma ei mai departe...dar un lucru e clar, nu platesti nimic...asta recomanda ei mereu... Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Xio, citeste fine - printul exista mai nou multe site-uri cu abonament si fie comanzi ceva lunar fie trebuie sa platesti abonamentul.

 

Daca ai nimerit site din asta nu prea ai ce sa faci decat sa platesti ce datorezi si sa unsubscribe urgently. Pentru ca daca e site cu membership inseamna ca ai agreat termenii lor

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oh, nu stiu legea in germania, eu era sa o patesc cu fabletics dar m-am prins fix cand mi-au cerut credit card number si am sunat la ei am rezolvat pe loc

 

de aceea m-am gandit ca poate a expirat perioada aceea de gandire, daca nu i-au mai acceptat inchiderea contului

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...