Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

3 ani: Varsta mersului la gradinita


Recommended Posts

  • Administrators

3 ani: Varsta mersului la gradinita

La trei anisori, mica noastra comoara atinge inca o piatra de hotar. A venit vremea gradinitei. Acesta este un pas emotional atat pentru copil, cat si (sau mai ales) pentru parinti si bunici. Plini de emotie ne gandim ca urmeaza o mica despartire de puiul nostru. Este insa copilul la aceasta varsta pregatit pentru gradinita? Iata, Desprecopii.com va prezinta parerea specialistilor si va da citeva sfaturi importante. .

 

http://www.desprecopii.com/Images/SitePages/prima-zi-de-gradinita-1.jpg

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

  • 5 months later...

cred ca varsta gradinitei depinde foarte mult si de copil. Am o prietena care si-a dat fetita de 1 an si 8 luni la o gradinita (privata, ce e drept) si am una care pana la 4 ani a mers doar pe varianta bona (da, copilul nu se putea adapta la colectivitate - de la racit incontinuu pana la plans incontinuu).

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 year later...
Buna ziua! Am si eu o fetiță de un an și 7 luni care am dat-o la o creșă de stat.Aceasta a fost prima saptamana.Vineri dimineața a fost agitată si a avut scaun moale ca prin somn...apoi a mai ațipit un pic.Ne-am trezit si am dus-o la creșă.Dupa-amiaza când am luat-o, am schimbat-o de tricou si am avut surpriza să văd niște bubite rosii pe burtica ei. Apoi copilul a fost agitat toată ziua în condițiile în care își făcuse somnul de după-amiază si au început bubitele să apară și pe brațe în partea de sus spre umar ca mai apoi ieri dimineață pe un picior cateva si pe gat.Dar nu mi-a făcut febra...Aseară am fost cu ea la urgente si mi-a spus că ar fi suspectă de varicela si ne-a trimis la spitalul de boli infecțioase.Aici mi-a spus că n-are nici o treaba cu varicela,dar nici alt diagnostic nu ne-a dat,iar fetita a avut două scaune moi ieri...Azi dimineața i-a mai apărut o bubita si pe una din tălpi si iar scaun moale.Si nu stiu ce poate fi...Dacă v-ati mai confruntat cu o astfel de situație, ce mă sfătuiți să fac?Până s-o dau la creșă copilul nu prea vroia sa mănânce mâncare acasă, făcea numai tarantele...iar acolo a mâncat zilnic ciorbita si felul 2.E posibil să fie și de la mâncare?Va rog să-mi spuneți și mie ce as putea face...
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...