andacos Postat Ianuarie 27, 2015 Raport Distribuie Postat Ianuarie 27, 2015 (editat) Da ...asa este,insa ei nu vad asa...ficatul -organul,nu-l maninca cum il mincam noi. edit.eu m-am referit la ficateii prajiti,la ficatul pe gratar...nu la specialitatile astea. Editat de Ianuarie 27, 2015 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Ianuarie 27, 2015 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Ianuarie 27, 2015 pate de bruxelles- o minunatie Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Ianuarie 27, 2015 Raport Distribuie Postat Ianuarie 27, 2015 Si sa nu ma intrebati de ce e asa...ca nu stiu sa spun...cert e ca nu maninca organe... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Ianuarie 27, 2015 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Ianuarie 27, 2015 pai eu cred ca ei stiu ca e din ficat - leber inseamna ficat in germana Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Ianuarie 27, 2015 Raport Distribuie Postat Ianuarie 27, 2015 (editat) pai eu cred ca ei stiu ca e din ficat - leber inseamna ficat in germanaDa Mirela,cred ca iti dai seama ca stiu si eu ce inseamna leber...hai s ate intreb altfel,citi olandezi ai vazut tu mincind ficatei d epasare sau porc? Nemtii nu maninca(si care-o fac sunt putini)...leberwurstul da! Editat de Ianuarie 27, 2015 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius Postat Ianuarie 27, 2015 Raport Distribuie Postat Ianuarie 27, 2015 Dar sunt multe produse excelente care se prepara din diverse organe. Insa probabil este o chestiune de zona a mapamondului. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rufus Postat Ianuarie 27, 2015 Raport Distribuie Postat Ianuarie 27, 2015 Fusilli cu organe de pui (Italia), ficat de vitel (Anglia), ciorba de maruntaie de miel (Ungaria), Haggis (Scotia), Andouille, Tripe (Franta) sau La Tripa (Italia), Salata germana cu limba, Saumagen (Germania). Cateva retete gasite in cateva minute pe internet.Nu prea se tem vesticii europeni de organe...asa-i? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius Postat Ianuarie 27, 2015 Raport Distribuie Postat Ianuarie 27, 2015 Fusilli cu organe de pui (Italia), ficat de vitel (Anglia), ciorba de maruntaie de miel (Ungaria), Haggis (Scotia), Andouille, Tripe (Franta) sau La Tripa (Italia), Salata germana cu limba, Saumagen (Germania). Cateva retete gasite in cateva minute pe internet.Nu prea se tem vesticii europeni de organe...asa-i? Pai am mai spus - se pot face foarte multe produse excelente din diverse organe si/sau combinatii ale lor.... de ramai afis cand le mananci... chestie de conceptie. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rufus Postat Ianuarie 27, 2015 Raport Distribuie Postat Ianuarie 27, 2015 Pai tu ai spus-o, dar vad ca unii cred ca vesticii nici n-au auzit de organe...Ba au auzit, si daca te uiti o sa vezi inca o multime, nici nu stiam ca exista atatea variante. Haggis aia din Scotia este cica mancarea nationala!Bine, nici nu aveam de unde sa stiu...dar daca nu stiu eu nu inseamna ca nu exista. Asa ca, Mirela, nu trebuie sa faci nimic din organe daca nici voua nu va plac. Dar la masa viitoare, fa-le cate ceva din tara lor. Din orice. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Ianuarie 27, 2015 Raport Distribuie Postat Ianuarie 27, 2015 Pai tu ai spus-o, dar vad ca unii cred ca vesticii nici n-au auzit de organe...Mirela,treci la colt ,iti sopteste Rufus in stilul lui.. [:-)))] [:-)))] cum sa spui tu asa ceva de vestici si organe! [:-)))] [:-)))] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.