CorinaDani Postat Ianuarie 28, 2015 Raport Distribuie Postat Ianuarie 28, 2015 asta cu piftia mi-a starnit pofta de carne la garnita (la untura). nu stiu daca in alte zone ii spune altfel sau daca se obisnuieste. mmm, cu muraturi si mamaliga... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Postat Ianuarie 28, 2015 Raport Distribuie Postat Ianuarie 28, 2015 pai racituri poti sa faci si din carne de curcan, nu? da, se poate chiar si din carne de pasare (pui).nu o data mi s-a intamplat sa fac ciorba din aripioare de pui si a doua zi sa constat ca ciorba arata ca o piftie mai moale. dar se lichefiaza imediat cand o incalzesti. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irbo Postat Ianuarie 28, 2015 Raport Distribuie Postat Ianuarie 28, 2015 ca si aperitive eu zic ca poti incerca si o salata de fasole cu ton, un sufleu de conopida cu branza. iar carnaciorii de plescoi ii poti asorta langa o varza calita si o mamaliguta. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius Postat Ianuarie 28, 2015 Raport Distribuie Postat Ianuarie 28, 2015 pai racituri poti sa faci si din carne de curcan, nu?Da Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralcat Postat Ianuarie 28, 2015 Raport Distribuie Postat Ianuarie 28, 2015 Eu una nu mananc carne deci ... mi-am servit invitatii de Craciun cu sarmale de ton (da, pentru cei ce se intreaba .. merse peste cu varza). Gasesti varza acra la punga vidata la magazinele de turci, noi de acolo luam. Si telemea si foaie de placinta ca la noi, si gogonele si gogosari ... bors nu au. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Ianuarie 28, 2015 Raport Distribuie Postat Ianuarie 28, 2015 Azi ma voi alinia celor saraci si fericiti - nu de alta dar am o portie de racituri perfecta! Insa am o mica problema nu e facuta din resturi de animale ci din cap si picioare de porc plus carnea. Chestie de viziune si (ne)stiinta. Asa e.Eu am facut de revelion!!! O minune sa te lingi pe degete. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deya Postat Ianuarie 29, 2015 Raport Distribuie Postat Ianuarie 29, 2015 pentru vegetarieni , ciulama de ciuperci , vinete umplute , jumatati de ardei umpluti cu legume si orez sau branza , ..salata de ardei copti. btw , borsul de sfecla e pur rusesc ,de cate ori merg la prietenii de la rasarit ma servesc , dar noi l-am preluat si il consideram al nostru . Il faceti la blender sau au nature.Miss, ma ajuti si pe mine cu pasii exacti cul faci bors la blender ? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Ianuarie 31, 2015 Raport Distribuie Postat Ianuarie 31, 2015 (editat) Mirela...e simbata,ce le-ai pregatit pina la urma? iti doresc o seara de succes,sa nu ne lasi in suspans cu meniul Editat de Ianuarie 31, 2015 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Ianuarie 31, 2015 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Ianuarie 31, 2015 Anda, am amanat seara romaneasca.Sunt in recuperare, iau antibiotice, tusesc inca ... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Ianuarie 31, 2015 Raport Distribuie Postat Ianuarie 31, 2015 Imi pare rau,sanatate! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.