Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Trucuri culinare - super utile!


Recommended Posts

Da Corina, dar in loc sa beneficiez de ce pot metaboliza din fasolea pe care o gatesc eu ... din conserva mai am bonus de conservanti, ceva fructoza rafinata de porumb, si ce s-a mai hotarat producatorul sa mai puna in conserva aia. Mai bine nu. Eu evit cat pot conservele, mai ales daca pot alege produsul natural in loc.

De gust, nu ma pot plange, a fost excelenta, a fiert bine, s-a potrivit numai bine cu gogonelele mele puse din ultimele rosii de pe balcon .. s-a fiert bine, a fost binevoitoare cu noi. Ideea e ca asta mi se intampla la orice iahnie fac, indiferent de soi, la fasolea batuta nu avem aceeasi problema, o fi pentru ca pun un cartof ?

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 210
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Da Corina, dar in loc sa beneficiez de ce pot metaboliza din fasolea pe care o gatesc eu ... din conserva mai am bonus de conservanti, ceva fructoza rafinata de porumb, si ce s-a mai hotarat producatorul sa mai puna in conserva aia. Mai bine nu. Eu evit cat pot conservele, mai ales daca pot alege produsul natural in loc.

De gust, nu ma pot plange, a fost excelenta, a fiert bine, s-a potrivit numai bine cu gogonelele mele puse din ultimele rosii de pe balcon .. s-a fiert bine, a fost binevoitoare cu noi. Ideea e ca asta mi se intampla la orice iahnie fac, indiferent de soi, la fasolea batuta nu avem aceeasi problema, o fi pentru ca pun un cartof ?

 

si asta e adevarat. insa mare parte din ce e pus in conserva poti elimina prin spalarea boabelor, adica renunti la acel sos. nu se duc toate porcariile, e adevarat.

da, se poate ca prezenta cartofului sa explice de ce la fasolea batuta nu aveti reactii. iar trucul gasit de mine tot cu cartof pus in apa este.

acu' incearca si tu faza cu cartoful, cu fasolea pe care o folosesti de obicei, si vezi daca are sau nu efect pozitiv.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Administrators

sincer nu am incercat fasole,  dar am observat ca e foarte sensibil la ce mananc si imediat il prind gazutele si il doare burtica, de asta mi-e si frica sa incerc (acum suntem si in greva suptului de vreo luna asa ca sunt in stare sa mananc numai scoarta de copac doar sa il vad pe el ca suge cum trebuie)

 

mai citisem ca fasolea se pune la inmuiat in apa cu sare, pentru a se inmuia si coaja nu doar interiorul

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...