ralcat Postat Ianuarie 30, 2015 Raport Distribuie Postat Ianuarie 30, 2015 Da Corina, dar in loc sa beneficiez de ce pot metaboliza din fasolea pe care o gatesc eu ... din conserva mai am bonus de conservanti, ceva fructoza rafinata de porumb, si ce s-a mai hotarat producatorul sa mai puna in conserva aia. Mai bine nu. Eu evit cat pot conservele, mai ales daca pot alege produsul natural in loc.De gust, nu ma pot plange, a fost excelenta, a fiert bine, s-a potrivit numai bine cu gogonelele mele puse din ultimele rosii de pe balcon .. s-a fiert bine, a fost binevoitoare cu noi. Ideea e ca asta mi se intampla la orice iahnie fac, indiferent de soi, la fasolea batuta nu avem aceeasi problema, o fi pentru ca pun un cartof ? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators Anda08 Postat Ianuarie 30, 2015 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Ianuarie 30, 2015 un tip de fasole care a fost ok, din spusele sotului (ca eu nu mananc acum fiindca alaptez) este cea alba mititica tare. dar tot asa fiarta in vreo 4 ape Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Postat Ianuarie 30, 2015 Raport Distribuie Postat Ianuarie 30, 2015 Da Corina, dar in loc sa beneficiez de ce pot metaboliza din fasolea pe care o gatesc eu ... din conserva mai am bonus de conservanti, ceva fructoza rafinata de porumb, si ce s-a mai hotarat producatorul sa mai puna in conserva aia. Mai bine nu. Eu evit cat pot conservele, mai ales daca pot alege produsul natural in loc.De gust, nu ma pot plange, a fost excelenta, a fiert bine, s-a potrivit numai bine cu gogonelele mele puse din ultimele rosii de pe balcon .. s-a fiert bine, a fost binevoitoare cu noi. Ideea e ca asta mi se intampla la orice iahnie fac, indiferent de soi, la fasolea batuta nu avem aceeasi problema, o fi pentru ca pun un cartof ? si asta e adevarat. insa mare parte din ce e pus in conserva poti elimina prin spalarea boabelor, adica renunti la acel sos. nu se duc toate porcariile, e adevarat.da, se poate ca prezenta cartofului sa explice de ce la fasolea batuta nu aveti reactii. iar trucul gasit de mine tot cu cartof pus in apa este.acu' incearca si tu faza cu cartoful, cu fasolea pe care o folosesti de obicei, si vezi daca are sau nu efect pozitiv. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcoca Postat Ianuarie 30, 2015 Raport Distribuie Postat Ianuarie 30, 2015 Pe cutia mea de fasole scrie fasole, sare, atat. Pe ale voastre scrie si altceva? Anda, ai incercat sa mananci fasole si nu a fost ok? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators Anda08 Postat Ianuarie 30, 2015 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Ianuarie 30, 2015 sincer nu am incercat fasole, dar am observat ca e foarte sensibil la ce mananc si imediat il prind gazutele si il doare burtica, de asta mi-e si frica sa incerc (acum suntem si in greva suptului de vreo luna asa ca sunt in stare sa mananc numai scoarta de copac doar sa il vad pe el ca suge cum trebuie) mai citisem ca fasolea se pune la inmuiat in apa cu sare, pentru a se inmuia si coaja nu doar interiorul Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralcat Postat Ianuarie 30, 2015 Raport Distribuie Postat Ianuarie 30, 2015 Am furat topicul cu fasolea mea cu tot, scuze Anda.Vin si eu cu un truc, ca sa aduc topicul inapoi pe linie. Pentru curatatul fructelor si legumelor de substantele cu care sunt stropite, pun in apa in care le spal si o cana de otet (la o chiuveta plina de apa). Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators Anda08 Postat Ianuarie 30, 2015 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Ianuarie 30, 2015 ralcat, dar ptr asta e topicul, sa gasim solutii (SI la fasole ) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius Postat Ianuarie 30, 2015 Raport Distribuie Postat Ianuarie 30, 2015 Na gata.... mai ceva ca o gravida.... in weekend nu, dar pe marti trag o portie de fasole uscata ca o fi ciorba(supa) ca o fi mancare --- vad eu..... cine ma pune sa-mi bag nasul pe aici? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators Anda08 Postat Ianuarie 30, 2015 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Ianuarie 30, 2015 pofta buna sa ai :))) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi2003 Postat Ianuarie 30, 2015 Raport Distribuie Postat Ianuarie 30, 2015 Eu prefer fasolea verde. Asa ca acum e sezonul borcanelor, merge si asa. (conservata) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.