Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Trucuri culinare - super utile!


Recommended Posts

  • Răspunsuri 210
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

  • Administrators

Eu am intrat doar s ama laud cu fasolea batuta...tare,tare buna a iesit si deocamdata nu vad nicio problema dar e drept ca n-am mai mincat nimic dupa ea.(am observat ca incepe deranjamentul dupa ce consum alte alimente...daca servesc doar fasole si nimic dupa-disconfortul e scazut considerabil)

ai pus si un cartof sa reduci din efecte sau nimic?

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Dar cu cartoful cume ?

 

Il fierbi si il faci si pe el piure acolo cu fasolea sau il pui doar la fiert si-l scoti apoi?

 

Da,am pus-o la muiat,am spalat-o bine apoi si am pus-o in oala sub presiune.intr-un sfer de ora a fost gata fiarta!Pentru ca aveam mai multi morcovi ce nu stiu daca voi apuca sa-i folosesc(dar nici timp si chef n-am sa-i dau la razatoare si sa-i pun la congelator [batcap] )am pus la fiert juma' de kil de fasole cu 3 morvoi mari si 2 cepe!Legumele le-am scos bineinteles.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...