cristina30 Postat Februarie 1, 2015 Raport Distribuie Postat Februarie 1, 2015 (editat) Se pare ca sunt 2 feluri de cimbru.. Asta de fasole e simplu , celalalt e ruda cu thymianul. http://ro.m.wikipedia.org/wiki/Cimbru_(Thymus) http://ro.m.wikipedia.org/wiki/Cimbru Editat de Februarie 1, 2015 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius Postat Februarie 1, 2015 Raport Distribuie Postat Februarie 1, 2015 Ok, dar Angela ce parere are? Pai in ce sens? Ca si efecte sau ca si mancare? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Februarie 1, 2015 Raport Distribuie Postat Februarie 1, 2015 Pai in ce sens? Ca si efecte sau ca si mancare? Efecte, efecte binenteles. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela_s Postat Februarie 1, 2015 Raport Distribuie Postat Februarie 1, 2015 Mai sa știți ca acum câțiva ani, cand am fost in Londra, am mancat si eu in fiecare dimineața mic dejun englezesc, si tin minte ca m-a uimit ca n-am avut probleme... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Februarie 1, 2015 Raport Distribuie Postat Februarie 1, 2015 Eu am intrat doar s ama laud cu fasolea batuta...tare,tare buna a iesit si deocamdata nu vad nicio problema dar e drept ca n-am mai mincat nimic dupa ea.(am observat ca incepe deranjamentul dupa ce consum alte alimente...daca servesc doar fasole si nimic dupa-disconfortul e scazut considerabil) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators Anda08 Postat Februarie 1, 2015 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Februarie 1, 2015 Eu am intrat doar s ama laud cu fasolea batuta...tare,tare buna a iesit si deocamdata nu vad nicio problema dar e drept ca n-am mai mincat nimic dupa ea.(am observat ca incepe deranjamentul dupa ce consum alte alimente...daca servesc doar fasole si nimic dupa-disconfortul e scazut considerabil)ai pus si un cartof sa reduci din efecte sau nimic? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Februarie 1, 2015 Raport Distribuie Postat Februarie 1, 2015 Nimic!!!! Nu stiu trucul cu cartoful...Insa am pus-o la muiat aproape o zi... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators Anda08 Postat Februarie 1, 2015 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Februarie 1, 2015 si eu de obicei o las peste noapte, o pun de seara Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators Anda08 Postat Februarie 1, 2015 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Februarie 1, 2015 voi cum mai scapati de mirosul din frigider?desi il curat dar cand se aduna mai multe alimente tot prinde ceva miros... eu mai pun bicarbonat stins cu lamaie sau otet intr-o canita, in frigider. Mai e si alt truc? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Februarie 1, 2015 Raport Distribuie Postat Februarie 1, 2015 Dar cu cartoful cume ? Il fierbi si il faci si pe el piure acolo cu fasolea sau il pui doar la fiert si-l scoti apoi? Da,am pus-o la muiat,am spalat-o bine apoi si am pus-o in oala sub presiune.intr-un sfer de ora a fost gata fiarta!Pentru ca aveam mai multi morcovi ce nu stiu daca voi apuca sa-i folosesc(dar nici timp si chef n-am sa-i dau la razatoare si sa-i pun la congelator [batcap] )am pus la fiert juma' de kil de fasole cu 3 morvoi mari si 2 cepe!Legumele le-am scos bineinteles. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.