Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

MONTIGNAC (208)..STIL DE VIATA NU DIETA


Recommended Posts

  • Răspunsuri 958
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Mneatza, o da, -14 si la noi.

Imediat ma car la piata, gata cu mancatul anapoda.

Planurile mele culinare arata asa: mancare de fasole cu ciolan, ciorba de varza acra cu carnat, ciorba conforma cu mazare, patrunjel, varza creata si perisoare. maine voi face si pulpe la cuptor.

Azi fac paste integrale cu sos de rosii, dar mergem si la o zi de nastere ...

 

La multi ani celor ce-si serbeaza onomastica azi !!! 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

    Neatza!

    Ieri:

8   cafea

10 oua ochiuri+salata de toamna

14 avocado+banana+cacao

18 fasole+castraveti murati

21 2felii de cozonac(nu era conform...dar frigul de ieri m-a terminat psihic).

    Curcubico,ce e Pandoro?Tot am uitat sa te intreb.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Mneatza de luni !

Sa inceapa cele 16 saptamani de batalie  [:-)))]

 

Dea, Pandoro e cozonacul (simplu) traditional italienesc, e ceva de la care eu nu ma pot abtine si nici nu vreau, asa ca am mancat si vineri ... Dar gata cu sarbatorile si porceala, nu mai am nicio scuza  [fri]

 

Meniu pe azi:

07 00 ness, lapte, ulei de cocos

10 00 2 portocale

13 00 ciorba de perisoare

16 00 ciorba de varza murata cu carnat

19 00 ceaiul antiadipos

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

La mutli ani! [flo2]

Ma primiti intre voi?? [fri]

Bravo Sz pentru reusita de pana acum si pentru cea viitoare; am nevoie de cateva detalii despre metoda ta... v-am urmarit si am vazut partea cu orele fixe; cum e insa cu ziua de 500 kcal??

 

Azi:

  8: 1 mar

11: mazare cu o felie mamaliga de tarate si muraturi

14: 1 portocala

17: pulpa la gratar cu salata verde

20: suc de legume (sfecla, telina apio, 1 mar)

 

O zi frumoasa! [flo2]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Claudia, bine ai revenit [flo]

 

Da, de plictiseala si pt optimizare  [:-)))]  am combinat dieta Montignac cu mancatul la orele fixe (asa evit rontaielile de orice soi), apoi am zis sa vad si combinatia cu dieta 5:2, adica 2 zile neconsecutive in care mananci (eu beau lichide) pana in 500 calorii si mai era dieta (postul) intermitent, adica intre 2 mese solide sa treaca minim 12 ore, de asta eu mananc mancare la 16,00, dupa care doar ceaiul antiadipos neindulcit (asa am 15 ore fara mancare solida). 

Cam asta e planul meu, sa vedem cum ma tin balamalele.

Mi-am facut provizii de tarate de ovaz, am mazare la borcan (neindulcita, yuhuuu), pentru saptamana asta oricum am ciorbele si fasole cu ciolan.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

   Neatza si de la mine!

   Ieri:

8   cafea

10 oua fierte+un bob de cascaval

14 supa de rata cu galuste(neconforme)

18 orez cu rosii,ardei+compot de cirese

21 o felie de cascaval

    Cateva zile voi divorta de Monti,simt nevoia de carbohidrati.Daca vreti scriu aici,daca nu pt mine nu e stres.Slanina mea din camara nu-mi tine de cald  [:-)))]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Sz, daca vrei si tinand cont ca IG-ul fainii de naut e la limita de 35, un pont pentru ingrosat sosuri/sufleuri/panna cotte... este faina de Konjac cu IG 0; pare scumpa, insa cantitatea folosita e de maxim 1 lingurita la o cratita de mancare, de exempu.

Eu am luat de aici:

http://adiograsime.ro/magazin/promotii-actuale/nocarb-faina-detalii.html

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...