Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

MONTIGNAC (208)..STIL DE VIATA NU DIETA


Recommended Posts

  • Răspunsuri 958
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

    Ce am scriso anterior cand a intrebat si Clau.

1cescuta faina integrala(secara,ovaz,hrisca...oridecare)

1cescuta tarate de ovaz

1,5 cescuta de apa

putin sare

1lg de ulei(cand tigaia era mai noua nu puneam ulei).Se lasa de seara pana dimi si dimineata se mai adauga putina apa sau lapte.Aluatul trebuie sa fie gros ca la pancake si pun doar pe mijlocul tigaii.Ies 10clatitute din portia de mai sus.

    Acum am pus si scortisoara si nucsoara in aluat si le-am papat goale,fara gem.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

    Eu nu fac nimic dupa retete prestabilite,fac dupa ochi.Chiar si la prajiturile traditionale nu respect retetele.Uneori faina are un grad de umiditate mai scazut sau prea ridicat si absoarbe mai multa sau mai putina apa/lichid,etc.

    Pe mine nu o sa ma vezi cu vreo reteta in fata mai mult de 5 ori pe an:)))

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Like ! Fur ideea, pentu ca inca nu am nici cea mai mica idee despre ce voi manca saptamana viitoare.

Fac ciorba Monti, pentru ca saptamana asta am facut-o cu morcovi si cartofi si eu nu am mancat deloc. Chiftele voi face si s-ar putea sa fac frigarui, sa vad cat exces de zel am ... dar inca nu sunt sigura de nimic.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...