Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Africa de Sud. Cape Town


Recommended Posts

  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Mihaela, n-am informații recente, prietenul meu a fost dar cu ceva ani în urmă. A fost în delegație (deci nu turism). Au fost însoțiți tot timpul de un localnic. Per total a fost ok, fără nici un fel de incidente. Mi-a zis însă că peisajele sunt extraordinare, ei au avut și un zbor cu avionul peste savană.

 

De abia aștept să te întorci să ne pui poze  [:)] .

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Azi l-am întrebat mai multe detalii. El a fost în Johannesburg și Durban. Mi-a zis că l-au frapat casele celor bogați. Erau foarte luxoase, dar aveau gratii la toate geamurile și uși de protecție tot de gratii peste ușile normale. Și că la un moment dat au vrut să meargă pe jos de la birou până la casa unde erau cazați (distanță de 2 km) și colegii lor localnici nu i-au lăsat, i-au trimis cu taxiul, deși se presupune că era o zonă safe. Peisajele însă sunt superbe.

 

Astea sunt informații vechi totuși, și nu sunt din zona pe care o vizitați voi (văd că Durban e în cealaltă parte de țară).

 

Voi cum ajungeți la Cape Town? Zbor direct?

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am si eu o colaga care a fost in Kenya, nu stiu daca si in Africa de Sud, o intreb azi cand vine. Stiu ca i-a placut foarte mult ca peisaje, a zis ca dintre toate zonele unde a fost ea in lumea asta(si a fost, ohoho) aici a impresionat-o cel mai tare saracia oamenilor, diferentele crase majore, intre oameni. 
Ea obisnuia sa spuna despre noi ca suntem din lumea a 3-a  si multe altele, acum niciodata n-o sa mai faca comparatii in defavoarea Romaniei vis-a-vis de Africa cel putin. [:)]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc de povesti, astept Valentina impresiile colegei tale, daca a fost.

 

Daniela, așa zicea si colega mea, ca toate casele au gard înalt, gratii la ferestre, alarme. Ei au stat intr-o casa închiriată. Si in ultima seara au intrat niște localnici care au dat târcoale mașinii si au fost alungați de vecini. Desi Cape Town e mai ok. Dar da, sărăcia isi spune cuvântul. Cam așa e si in Thailanda sau India.

 

Zbor direct de la noi nu e. Noi zburam cu Qatar, ca ne-am facut abonament la ei :)). Glumesc, dar in ultimele trei concedii de iarna cu ei am zburat. ;)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am intrebat Mihaela.

Ei au fost intr-un circuit, au vizitat si Johannesburg, Pretoria, Cape Town. Au vizitat pesterile Sudwala, Parcul National Kruger, nu-s ce foste mine de carbune, de diamante si canionul Blyde River.

Le-a placut mult partea rezidentiala din Jonannesburg, case superbe, flori minunate, copaci, restul orasului nu, plus ca au si patit o chestie urata, in noaptea de revelion se duceam spre piata Primariei si unul dintre localnici i-a smuls lantul de aur de la gat sotului...

Pretoria frumos, la fel si Cape Town, au prins si niste zile cand era ceata la Table mountain si se vedea ca si cum ar fi avut o fata de masa pusa pe el. 

Au fost la capul bunei sperante, si la Capul Agulhas, cel mai sudic punct al Africii.

Infrastructura bine pusa la punct, oameni ok, de toate culorile. Au vrut sa se duca in cartierele rau famate din Johannesburg, dar dupa faza cu lantisorul au renuntat.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...