Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Angelina alege menopauza


Recommended Posts

  • Administrators

Cand Angelina, acum 2 ani si-a operat sanii si a scapat de ei  - a facut public faptul ca a aflat ca este purtatoare a genei BRCA1 si ca se gandeste si la urmatoarea operatie ... cea de extirpare a ovarelor.  Iata ca Angelina a facut si asta ... si a intrat direct in menopauza.

 

Altfel spus, a ales menopauza pentru sanatate.

Tocmai a scris in New York Times despre decizia ei,

 

O femeie curajoasa si puternica. Tot respectul pentru Angelina.

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 71
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

ma intreb ce ar fi facut daca ar fi fost purtatoarea unei gene care ar putea da un cancer de creier.

Cred ca ai sa ramii cu intrebarea!!!

 

brrr...ce intrebare inca!!!!

 

Eu am citit ca avea valori crescute ,deci sanse de cancer,de asta a hotarit sa scoata si ovarele.chiar daca posibilitatea de a face cancer inca exista.

 

Oricum titlul e total nepotrivit...a ales sansa la viata ,nu a ales menopauza!!!!

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Administrators

aici o paralela foarte interesanta intre Angelina Jolie si Olivia Steer.

 

mi s-a parut foarte bine spus:

 

Ca şi Angelina Jolie, doamna Steer nu are nicio pregătire medicală. Dar spre deosebire de Angelina Jolie, doamna Steer are încredere doar în cei care-i confirmă propriile teorii. Rămâne insensibilă la miile de date medicale şi sutele de mii de experţi care afirmă contrariul a ceea ce predică ea. Spre deosebire de Angelina Jolie, doamna Steer se consideră o victimă. Spre deosebire de Angelina Jolie, doamna Steer nu îşi foloseşte notorietatea pentru a răspândi încredere, ci frică. Acea frică încolăcită, conspiraţionistă, care ţi se înfige ca un vierme în creier şi în care orice e posibil, mai puţin dialogul.

Sâmbăta trecută, pentru întâia oară o instituţie din România a anunţat oficial ceea ce mulţi medici bănuiau deja. În 2014, vaccinarea cu ROR şi DTP (două dintre cele mai sigure şi testate vaccinuri) a scăzut doar în Bucureşti cu 20% faţă de anii precedenţi. La conferinţa medicală în cadrul căreia au fost anunţate aceste cifre, s-a pronunţat la fiecare jumătate de oră numele doamnei Steer.

Medicina modernă este pregătită astăzi să abordeze multe boli grave, dar nu şi fenomenele de acest tip. Dacă are norocul unei Angelina Jolie, atunci navighează bucuroasă pe valul astfel ridicat. Dacă are ghinionul unei doamne Steer, atunci pur şi simplu tace. Pentru că nu ştie ce să facă.

Este uimitor că, la patru zile de la publicarea cifrelor care spun că în capitala României rata vaccinării a scăzut deja sub limita de siguranţă, Ministerul Sănătăţii tace. Niciun cuvânt. Nicio strategie. Parcă nu s-ar întâmpla nimic. Sigur, tăcerea se datorează şi faptului că una dintre cauzele problemei este aprovizionarea discontinuă a medicilor cu vaccinurile necesare, defect pentru care răspunderea este a Ministerului.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Cu mama si matusa rapusa de cancer + analize nu tocmai reusite chiar ca nu avea alta solutie - mai bine menopauza decat o lupta grea mai tarziu cu boala necrutatoare.

 

Cred ca multe femei cu aceeasi situatie ii vor urma exemplul. Eu o admir pentru curajul ei de a iesi in public cu aspecte sensibile din viata ei privata.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...