Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postul intermitent


Luna75

Recommended Posts

Da, da de cate ori nu aud de la cunostinte ca azi mananc si de luni ma apuc serios de treaba , adica de slabit , pentru ca miercuri aceeasi persoana sa dea iama prin covrigi si placinte caci sunt lihnite de foame.

Cel mai bine e sa nu ne setam creierul pe ideea de dieta,slabire,pierdere in greutate ci mai degraba de mancat pentru tonus mental,tonus fizic si dupa o anumita varsta, pentru regenerare , intinerire caci cred ca nu o sa sochez pe nimeni cu faptul ca atunci cand te alimentezi corect, si te misti emani mai multa incredere in tine,implicit pari mai tanar/tanara.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 months later...
  • Administrators

Asa cum spuneam, e un stil de viata la care m-am adaptat foarte usor.  E ca la ecuatiile de la chimie - e bazat pe principiul - ce intra si ce se consuma. Reducand caloriile saptamanale, corpul este mai eficient sa arda...

2-3 zile cu reducerea caloriilor / fie care sari 2-3 zile masa de dimineata, fie ca mananci 2-3 zile doar masa de late lunch si o skipezi pe cea de seara. 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

22 minute în urmă, redactor a spus:

Reducand caloriile saptamanale, corpul este mai eficient sa arda...

Redactor ,

amesteci f mult principiile .

intermittent fasting nu este același lucru cu deficitul de calorii . Înseamnă să mănânci intr un interval de 6-8 ore, fără snak uri între mese ., și în rest apa , cafea fără zahăr , ceai fără zahăr , etc


Dacă ești super gras și consumi 5000 de calorii intr o zi, ingurgitând 2500 de calorii s ar putea să slăbești . Dacă ești cat de cat ok cu greutatea și reduci prea mult caloriile , s ar putea să ți dai peste cap metabolismul. 

De asemenea , la același nr de calorii , de ex 2 ouă sau un bol de cereale cu lapte și zahăr , cerealele îți vor crea mult mai rapid senzația de foame , în timp ce proteinele te țin mai mult timp sătul. 
 

La fel, alimentele procesate sunt cele mai periculoase . Același produs : pui sau chicken nuggets,/ mere sau suc procesat de mere se absorb diferit . Alimentele procesate îți cresc brusc glicemia și se ard altfel.

Sau dacă reduci caloriile și ești inactiv e diferit față de alimentare sănătoasă cu proteine și făcut sport / mușchi . 

dr Jung are multe video-uri cu IF și studiază problema de mulți ani. 

 

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Administrators

Nimic nu e gresit daca functioneaza - fiecare individ este diferit - nu stiu de ce ar trebui sa facem ceva care pare batut in cuie. ☺️ Nu am o pretentie ca fac ceva ca la carte - insa am scapat de 10 kilograme si asta ma face sa cred ca m-am adaptat.

Apropo - sa skipezi breakfastul inseamna sa faci pauza de peste 16 ore de la ultima masa asa ca despre asta e vorba in final. Parerea mea.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...
×
×
  • Adaugă...