Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Midii


Recommended Posts

  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Pai daca le iei in scoica cu tot trebuie sa te asiguri ca sint complet inchise scoicile inainte de a le pune la fiert. Alea deschise arunca-le. Daca iei numai miezul nu trebuie sa cureti nimic. Cauta pe youtube, trebuie sa fie o demonstratie, ori urmareste cookery programmes,  ca-s o gramada aici. Eu am invatat foarte mult din ele.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Daca ajungeti in Scotia neaparat sa mincati la Loch Fyne: 

 

http://www.lochfyne.com/

Trebuie rezervare din timp.

Au si prin alte orase restaurante, noi am incercat in Reading and Bath dar nu se compara.

Cel din Clachan (ca sint mai multe si in Scotia) e chiar pe maginea lacului, acolo afuma somonul, middile - sint 'catch of the day' ,.....

Cred ca e cel mai bun sea food mincat de mine vreodata. :-)  

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...