Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Eu clafoutesc, tu clafoutesti, el/ea clafouteste...


Recommended Posts

Pinguinii au intrat in zodia clafoutisului, dupa indemnul Vivianei: pinguini din toate tarile, clafoutiti!

 

discutam despre:

- cum sa ii ajutam pe copii sa isi mentina prietenii si sa nu puna la suflet rautaciosenia altora (Buflea)

- adolescentii care se iubesc activ sub acoperisul parintesc sau sunt trimisi la casele altora sa ii auda (Rufus, Mihaela, Letitia, Elyda si chibitii cu copii inca mici)

- permutari de stramutari spre tari mai exotice sau mai neaose (Aschiuta si subsemnata)

 

la categoria 'Swarovsky la rinichi' Papanas ia premiul detasat cu niste boambe mai mari decat ciresele de clafoutis

 

rall baga strambe in Coalitia Clafoutisului cu tort cu capsune

 

copiii talentati de pinguini iau premii si burse la consursuri/ scoala/ serbari si devin absolventi cu poze si acte in regula (Ramona, William, Alex, Crina, Diana)

 

vecinii iresponsabili se joaca cu focul si speram sa se potoleasca

 

Sarbatoritii perioadei:

Bianca si Rares (Laura25) 13 iunie

Eric (Fleur) 21 iunie

Lori (Corinadani) 25 iunie

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 907
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Buflea, imi pare tare rau de Flavia. Sper sa se rezolve cumva. In situatia ei a fost si Marcia. Am discutat si eu mult cu ea, i-am explicat ca nu are rost sa puna la suflet; ma intreba mereu de ce sunt unele persoane atat de rele. Eu insa am vorbit cu profa ei, care le-a luat pe amandoua si au discutat. Pe ea a ajutat-o ft mult ignoranta; a ignorat-o pe respectiva, pana a venit ea singura la Marcia si a intrebat-o daca nu vrea sa mearga impreuna acasa. Asta se intampla anul trecut; de atunci nu s-au mai certat; dar nici nu mai sunt bune prietene ca inainte, pt ca Marcia nu mai vrea lucrul asta. Si i-a zis-o clar in fata. Si respectiva facea la fel, le atragea de partea ei pe fetele care se jucau cu Marcia. Ea acum se joaca si cu baietii, iar in pauzele cand stau in clasa, in general deseneaza. 


Marcia are o singura prietena ft buna, e indianca si sunt prietene de la gradi; numai ca ea e la scoala unde a fost Marcia cl.1-3. Din august insa vor fi impreuna la scoala secundara (nu stiu daca aceeasi clasa, dar sigura aceeasi scoala). Cand are probleme, vorbeste cu ea, se vad. E fetita care a fost cu noi la Venetia. Eu ii spun mereu ca nu ii trebuie 100 de prieteni; unul e de ajuns. Mai e prietena cu fata vecinilor, dar ea e cu 2 ani mai mare (la scoala doar 1 an) si deja nu prea o mai intereseaza Marcia; dar cand avea probleme, vorbea si ii mai dadea sfaturi. 


 


Marcia are azi ziua de sport; 2 scoli, cl.1-6, deci 12 clase. Nu-i place sportul si au mai pus-o si sefa de echipa  [:D] se va vaita o luna de-acum incolo....si mai are si calarie dupa-masa...eu nu stiu cu cine seamana, ca noi amandoi am facut sport...


 


O zi buna va doresc ! 


Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

mihaela_s, pe aN undefined NaN - aN:aN, a spus: 

http://cdn.desprecopii.com/forums/public/style_images/mobile/snapback.png



Ma scuzati, dar am confirmarea de la Elyda ca clafuteala nu e de mine   [:)] . 

 Pentru  ca...?

Azi muncesc, nu gandesc.:))

 

am copiat de dincolo, de asta arata ciudat. 

 

Pentru ca...ai zis ca e exact ca si prajitura deșteapta (care nu mi-a plăcut, ca si consistentă) doar ca e cu cireșe.  [:)]

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ioana, ma bucur pt mama ta ca au scos tot, ca nu au fost afectati ganglionii. MA mir insa ca i s-a facut ciuraj ganglionar cu ganglioni curati, si mai ales ca face chimio preventiv.

 

Tata a avut aanu trecut cancer de piele. S-a operat la Craiova, i s-a scos tot, si oncologu dorea sa-i faca 3 sedinte de chimio, asa, preventiv. Noi nu am fost de acord sub nici o forma. Am vorbit cu specialisti aici, nici poveste sa se dea chimio la tipul ala de cancer. PAna la urma a facut radio "preventiv". Totusi cam multe se fac preventiv in ro.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

jullia, nu puteti instala camere de supraveghere/monitorizare video in zona curtii voastre si a magaziei care a luat foc ? poate vecinii vostri se vor potoli, stiind ca daca mai fac tampenii, vor fi filmati...zic si eu...intreaba eventual si pe politistii care vor face ancheta, daca puteti monta camere, daca e legal, etc.

daca nu, stiu ca exista camere de supraveghere "false", care nu filmeaza practic nimic, sunt de decor, dar imita perfect aspectul unora veritabile (au luminita aprinsa, se rotesc, etc.). vecinii n-au de unde sa stie/afle daca pui camere reale sau dummy.

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ioana, daca gaglionii sunt curati, e cancer loclizat, care nu a "plecat" prin sistemul limfatic. De aia se da radio in cazul asta. In plus inainte de operatie se face ganglionul santinela nu se scot aiurea toti ganglionii, preventiv ....

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Mi-a placuta aia cu "iubitul activ". [:)]

Ma intreb cum as putea face (ca eu n-am nici o idee si nici dorinta) sa interzic, daca nu vreau, unei fete sa se sexeze.

Asa ca in afara de (eventual) un sfat, eu nu-mi anunt fetele ca nu pot face sex atunci cand vor asta.

Daaaaar, pot sa le anunt ca in casa mea, cat sunt adolescente sau necasatorite (sau un partener stabil, mi-e tot una) sa nu-si faca planuri, cel putin cu stiinta mea. Ca in absenta mea...nu cunosc.

Deci la intrebarea "acasa nu are voie dar in alta parte are voie?" pot raspunde ca nu eu le dau/nu le dau voie la sex, ci e vorba doar de sexul in perimetrul casei mele si cu stiinta mea.

Sunt sigur ca, asa destepte cum le stiu eu pe ale mele, nu vor avea probleme cu aceasta interdictie, chiar daca poate ar mai dori sa petreaca o noapte cu iubitul in patul lor, si isi vor putea vedea de viata si de placeri fara a ne intersecta in acele momente intime.

Oricum, am ajuns sa vorbim de sex (stiu, asta este elementul principal) cand de fapt pornisem de la dormit. Eu de exemplu as crede ca doar dorm si nimic altceva, daca asa spun ele, asta nu inseamna ca ma simt mai confortabil.

Si-apoi: daca doar dorm, nici macar sex nu fac...pai ala n-are pat acasa la el? [:D]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...