Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

La mare cu copii sub un an si peste


Recommended Posts

As vrea sa stiu de la alte mamici care au fost anul trecut la mare locurile unde au fost si s-au simtit bine,cazari bune ideale si pentru bebelusi.Am un bebe mic sub un an si o fetita de5 ani.mergem prima data in aceasta formula si as vrea sa aflu de la alte mamici locurile si cazarile ideale.Pana acum noi am fost vro 4ani in Eforie Nord si m-am saturat plaja mica,inghesuiala si stiu toata statiunea pe de rost.Anul trecut am fost in Saturn si a fost super bine dar am mers cu bilete prin serviciul sotului.Anul acesta am nascut si nu am mai luat bilete pentru ca nu stiam cum o sa fie bebele si eu,dar torul e ok si vrem sa plecam la sfarsitul lunii.Va astept sa discutam si sa facem schimb de pareri.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

  Eu am ales Turcia la AI. Asa nu am avut absolut nici o problema cu mancarea. BB-le meu era deja la diversificare si gaseam legume fierte la bufet. Prietenii cu care eram aveau bb-le sub 6 luni, doar pe lapte, si copilul a fost ff ok. In paralel, copiii mai mari ai fiecarei familii (aveau aprox 4-5 ani) s-au distrat copios la tobogane, piscine si au mancat exact ce le-a trebuit si la orele la care aveau chef.

  Daca iti e frica sa iesi din tara sau consideri costurile prea mari ti-as recomanda sa inchiriezi un apartament in Mangalia. E oras cu piata, alimentare si poti pregati copiilor ce stii ca le place, mergi la restaurant cand si daca ai chef, financiar iesi mai ieftin iar plaja mare e ok (cea de la Paradisio era plina de alge si lebede acum o saptamana, dar poate se rezolva pana ajungeti voi). Neptunul e extrem de aglomerat. Mie Mamaia mi se pate fitza cu preturi exagerate si servicii proaste.

  Daca vrei neaparat hotel la noi, incearca Cohotels din Jupiter. Au gratuitate pt copii, piscina, loc de joaca - pentru fetita de 5 ani. Pt plaja ori va multumiti cu golfuletele din Cap Aurora, ori mergeti cu masina la o plaja mai mare.

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...