Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Masajul anticelulitic? Bun de ceva sau nu?


Recommended Posts

  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

se vad rezultate dar cu sport e mai bine. Si masajul e dureros, ai grija la cine mergi ca eu am ajuns la un salon de masaj unde baiatul de acolo mi-a facut un drenaj limfatic gresit, iar cand i-am spus ca eu stiu ca se face in sens invers s--a minunnat ca sunt la medicina si nu stiu cum e drenajul limfatic. :)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Fara sport si dieta e degeaba. Chiar daca sport inseamna mers pe jos, dar regulat si dieta..o viata sanatoasa din care sa excluzi de tot cateva alimente. altfel cum o comiti..e la loc. Plus ca dureaza mult, luni de zile sa ai rezultate. la inceput celulita din interior iese la suprafata, va arata mult mai rau. apoi cu timpul se va duce. si la salon ma indoiesc sa gasesti pe cineva bun, sunt o gramada de pers care au facut repede un curs si sunt specialisti. Mergi la o pers cu experienta care a lucrat pe la spitale..care sa vina acasa.

Eu acum multi ani am facut asta.Dar am schimbat tot stilul de viata. Sala, mancare sanatoasa si masaj. eram slaba cu multa celulita..oribil. Am facut un an masaj, la inceput de 3 ori pe sapt, apoi de 2 ori si am facut de mentinere apoi 1, 2 sed pe sapt.

Problema e ca si costa..daca te apuci trebuie sa ai bani, timp si vointa. la inceput e f dureros..dar nu trebuie sa ai semne deloc. cu vremea e tot mai bine. 

Mult succes :)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Da, Adelina, masajul anticelulitic da rezultate bune, insa trebuie sustinut de o alimentatie corecta si de mult, mult sport! Si Xio are dreptate. Trebuie sa ai mare grija unde mergi.. Eu prima data am fost la un cabinet unde habar nu aveau ce-i ala drenaj limfatic si ma durea ca naiba si nu-mi placea.. Apoi am mers la Kinetomedika, iar fetele de acolo sunt absolut geniale!! Recomand cu incredere.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 5 years later...

Multe organisme diferite, precum și o mulțime de reacții diferite, pentru că totul este foarte individual, am făcut de mai multe ori un masaj diferit și un masaj special în salon și profesionistul terapeut bastoane de bambus și eu încercați să masez borcane de masaj cu vid pentru masaj , Vă spun ce, dacă întrebarea este de a face sau de a nu face - spun bineînțeles că faceți și punct! Desigur, masajul funcționează mai bine în combinație cu sportul și o alimentație adecvată, dar dacă măcar țineți masajul anticelulitic obișnuit, atunci în orice caz, rezultatul nu este evitat! Din propria mea experiență! Fii frumos și iubește-te;)

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 5 months later...
  • 7 months later...
  • 9 months later...

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...