andacos Publicat August 28, 2015 Raport Distribuie Publicat August 28, 2015 Va invit la scris meniuri !!!! V.am pregatit si bucataria si locul de scris retete!!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dianama Postat August 28, 2015 Raport Distribuie Postat August 28, 2015 Oooo multumim [flo2] .Spor la treaba! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat August 28, 2015 Raport Distribuie Postat August 28, 2015 (editat) sper sa nu se super enimeni, dar fac copy paste la reteta mea capers sos. e un sos f usor de facut, capers cred ca se gasesc peste tot, merge la peste prajit sau peshte facut la cuptor, pui, se poate adauga si garintura de orez . capers sos 1/4 cup unt3 L capers2 L ceapa verde1 L vin alb1 L lamiie zeama1 L usturoi pisat1 L faina1/2 c apa (cream/lapte) si la sf adaugi patrunjel...parmesan (optional) -mie nu-mi place...dar asa era reteta originala. despre capers: http://www.food.com/about/caper-13?pn=3 Editat de August 29, 2015 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat August 28, 2015 Autor Raport Distribuie Postat August 28, 2015 Foarte bine ai facut michelle ca am ceva intrebari: -1 cup = ? grame-ce e presurtarea L ? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat August 28, 2015 Raport Distribuie Postat August 28, 2015 astazi fac in premiera, galuste de cartofi. nu am mincat niciodata...habar nu am cum treb sa iasa...dar e rugamintea sotului. inncerc reteta asta:http://www.laurasava.ro/2012/03/13/galuste-cu-prune-de-post/ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat August 28, 2015 Raport Distribuie Postat August 28, 2015 Foarte bine ai facut michelle ca am ceva intrebari: -1 cup = ? grame-ce e presurtarea L ? 1/4 cup =aprox 50g... reteta originala de fapt are 1/2 cup...dar cum tin la artere...niciodata nu am folosit pt 3 portii...atita unt....si il reduc cit de mult pot. L= Linguril=lingurite Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat August 28, 2015 Autor Raport Distribuie Postat August 28, 2015 astazi fac in premiera, galuste de cartofi. nu am mincat niciodata...habar nu am cum treb sa iasa...dar e rugamintea sotului. inncerc reteta asta:http://www.laurasava.ro/2012/03/13/galuste-cu-prune-de-post/Eu nu pot intra pe linkul ala,dar banuiesc ca e vorba de galuste cu prune!!!!Hmmmm... [pofticios] Poate ma invrednicesc s afac si eu anul asta,ca tare mai sunt migaloase!!!dar bune rau!!! Mersi de explicatiile cu cul si L! Am uitat sa va spun ca mi-au iesit doua borcane de zacusca de 800g ,sa vedem acum ...tin sua nu tin!!!!Cred ca pentru siguranta, am sa le pun in frigider la rece, Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana_Pos Postat August 29, 2015 Raport Distribuie Postat August 29, 2015 Anda, imi place bis-ul Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat August 29, 2015 Autor Raport Distribuie Postat August 29, 2015 Ioana La noi va fi cald astazi,s-au anunta la 30°C ...asa ca ne adaptam.Mai e si sarbatoare asa ca ...cit mai putina munca!!!! Sa ma consult cu familionul ins aastazi cred ca vom face chinezarii(gebratene nudeln) https://www.youtube.com/watch?v=tZzvRY2E--I iar pentru miine am s afac un pui la sticla cu ceva salata d evarza. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat August 29, 2015 Raport Distribuie Postat August 29, 2015 Nu inteles de ce 94 bis? De ce nu 95? A fost asa de tare cap.94 de nu ne putem desprinde? [:-)))] La mine un cup e o cana. La noi e o vreme faina, asa ca s-ar putea sa mergem undeva si mincam in oras. Daca nu fac shaorma. Weekendul asta la noi e prelungit, deci liber si luni, asa ca o sa fac kaizerul ala Michelle. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts