Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce gatim astazi? cap.94 bis


Recommended Posts

Jenn, la mulți ani împreună!

 

Eu am făcut ieri dovlecei la cuptor după rețeta de aici (n-am găsit vinete subțiri, toate vinetele din piață erau groase, și am luat dovlecei):

http://exarhu.ro/vinete-dumnezeiesti-la-cuptor/

care e preluată după Ottolenghi:

http://www.epicurious.com/recipes/food/views/eggplant-with-buttermilk-sauce-365110

 

N-am pus semințe de rodie, n-am avut. Dar a ieșit ffff bună și așa.

Daniela,dar de cind e bagat Exarhu in bucatarie? [:-)))] [:-)))]

 

Daca-mi spui ca are si blog culinar,ramin fara aer!!! [:-)))] [:-)))]

 

Doamnelor azi e rindul meu sa sarbatoresc(sotulachele)insa nu prea aevm cum sarbatori astzai ca ajunge tocmai diseara dupa 23 acasa...Ne pastram pentru miine sau duminica. [:)]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 874
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Exarhu are blog, care printre altele e și culinar. Și de ceva timp e proprietar de restaurant și bucătar la propriul restaurant (Escargot):

http://www.catavencii.ro/dupa-melcii-lui-exarhu/

Deci clar s.a intors lumea cu fundu'n sus si orice ID are acum blog culinar...s eva ajunge la "daca nu ai ,nu existi" [:-)))] [:-)))]

 

Mersi d eprecizare!(eu il stiu din presa,abia isi facea aparitia si avea niste emisiuni interesante atunci)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

 Andacos sa-ti traiasca sotul( sper ca am inteles bine)

Astazi supa din rasol de miel ( cu morcov,cartof si naut) 

piept de pui (la gratar ) cu sos gorgonzola

nelipsiti cartofi prajiti

si garnitura de orez cu fidea.

un sfarsit de saptamana linistit si relaxant,iar celor care sarbatoresc ..enjoy the party!!  [flo2]

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Nu știu ce e de râs, omul are restaurant, cred că din 2012. Suficient timp să o fi dat în bară dacă nu avea habar de ce face :). Acum văd că are și Certificat de Excelență pe Tripadvisor:

http://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g294458-d2071759-Reviews-Escargot_Bistro-Bucharest.html

 

Eu am aflat de restaurantul lui de la Adi Hădean, bucătar și el (jurat la Masterchef).

 

La mulți ani soțului!

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc pt urari , doamnelor! La multi ani sotului lui andacos! Ma bag sa vad blogul si linkurile puse de voi. Exarhu mi se pare cam zeflemist asa si nitel plin de el. Chiar sunt curioasa!  P.S. Pt Letitia- tipul a scris la Evenimentul Zilei, a fost si la radio Pro fm, prin publicitate. 

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...