Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce gatim astazi? cap.94 bis


Recommended Posts

  • Răspunsuri 874
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Lili, uite reteta de ficatei cu sos :

 

Tavalesc ficatii prin faina si ii pun la rumenit intr-o tigaie cu putin ulei. Cand sunt rumeniti pun 1-2 pahare de apa (depinde de cati ficati ai), oregano, si las la fiert. Cand sunt apropate gata pun o lingura mare de mustar si 3-4 linguri de samantana. Amestec bine, pun sare si piper si las sa dea un clocot.

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Si eu fac des sosuri cu smintina si mustar. Merge la multe mincaruri. Daunzi am facut friptura de vaca si dupa ce am scos carnea sa se odihneasca, in zeama in care s-a prajit am pus putin usturoi, putin vin, mustar si smintina si a iesit un sos excelent la friptura. 

 

Azi cirnati marocani cu cartofi si legume de alea in abur. Miine pilaf cu pulpe dezosate. Sper sa tina vreo 2 zile. Plus supa de mazare.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...