Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce gatim astazi? cap.94 bis


Recommended Posts

Buna dimineata !

Am deja un mic plan de weekend, sigur fac salata de vinete (si pun 2-3 pungulite la congelator); am luat carne tocata si umplu ardei si sarmalute, si in functie de voturi congelez si fac altadata careva din cele doua [:)]

Am promis cremes, asa ca asta va fi pe post de desert.

Supa-ciorba ... inca nu stiu.

Oaa cata bucatareala te asteapta .. brrrrrrr

Eu am hotarat varza calita cu carnatz de soia. Baietii au si negresa. Si gata, in rest ... ce-o fi p-acolo printre rafturi

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 874
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Nu stiu cum o fi cel ce-l folosesti tu,am gustat odata barbeque soße si mi s-a parut dulce.

 

Adica m-am gindit ca zahar si barbeque soße o sa fie dulce la gust.

 

Mai pun si eu zahar la sos dulce acrisor chinezesc,la sos de bolognesse ca n-am decoperit inca rosii in bulion dulci,toate-s acre de schimba complet gustul la mincare.

eu folosesc din asta;

 

http://www.kindersbbq.com/products/organic-mild-bbq-sauce

 

 

sa stii ca difera bbq-sosurile la gust in functie de firma....sunt unele care nici mie nu-mi plac.

 

suc de rosii aici unele au corn sirop in ele...si intotdeauan ma uit bine la ce cumpar sa le evit.

 

eu la toate sosurile de tomate pt pasta pun 1/2 lingurita de zahar.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaa cata bucatareala te asteapta .. brrrrrrr

Eu am hotarat varza calita cu carnatz de soia. Baietii au si negresa. Si gata, in rest ... ce-o fi p-acolo printre rafturi

Da, dar apoi 5 zile nu gatesc nimik.

 

Acum am terminat de copt vinetele, pun cateva pungi in congelator si maine fac si o salata.

Ciorba e gata, sarmalele la fel. Ardeii umpluti in congelator. Cremesul in frigider.

Maine fac cateva chiftele si un pireu, pe langa salata de ardei copti.

Dupa care, sa manance cine ce o vrea, ca eu pana vineri-sambata nu gatesc nimic  [:-)))]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Astazi fac smitele(in sfirsit ,reusesc si eu [:D])si pastai inabusite cu usturoi ca si garnitura.

 

Miine kassler(un fel de carne afumata)cu anansa si ardei rosu gras,cu orez.

 

Cam atit am in plan ,sper sa ma gindesc astazi si la restul zileleor,macar asa ca linie...ca vad ca in ultimul timp nu prea ma tin de plan! [ph34r]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...