Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce gatim astazi? cap.94 bis


Recommended Posts

  • Răspunsuri 874
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

   Ca se vorbeste de musaca,am facut odata una de telina(radacina)... [bang]  [bang]  [bang] ,horror.Si mai aveam si musafiri la masa.

   Ginger1 ce-i ala cici de cartofi?

Scuze dar n-am mai intrat demult :  la Satu Mare asa se numesc , e pasta facuta din cartofi fierti cu faina , in unele locurti se numesc putze (hihi  [:-)))] ) , in Italia sunt gnocchi .

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Letiția, cheesecake-ul e din acela la cuptor? (Că sunt și unele cu gelatină care se pun la frigider și atât). Îmi poți da și mie rețeta? Mulțam  [flo2] .

Daniela nu e la cuptor. De aia il si fac, se face usor.

 

Quantity

Ingredients

40g unt

200g biscuiti cu ciocolata (de aia digestive)

150g ciocolata alba

250g mascarpone

200g iaurt grecesc (sau de oricare)

75g zahar

284 smintina pentru frisca 

optional cacao pentru a se presara pe deasupra.

 

Biscuitii se sfarma (fie intr-o punga cu sucitorul sau la robot, dar nu sfarimati prea fin) iar in paralel topiti untul. Apoi untul topit il puneti peste biscuitii sfarimati, cit mai omogen posibil. Amalgamul asta il puneti intr-o tava rotunda, de aia la care iese fundul si il presati cu o lingura cit mai compact. Deci asta o sa fie blatul.

 

Cam asa arata:post-16401-0-66342500-1446556381_thumb.jpg

 

Separat topiti ciocolata alba intr-o oala peste o baie de aburi sau la cuptorul cu microunde. Cind s-a topit amestecati-o cu mascarpone, iaurtul si zaharul. Frecati smintina pentru frisca pina devine frisca [:)]  si incorporat-o in amesteul de brinza, iaurt si cioco. Apoi turnati-o peste "blat", pudrati-o cu cacao si puneti-o la frigider pentru 24 de ore. 

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...