Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce gatim astazi? cap.94 bis


Recommended Posts

   Nici eu nu am mancat [:-)))] ,in copilarie pe la "impinge tava" am papat de peste...dar am vreo 20 stiuci in congelator si am zis ca e cazul sa le si gatesc si nu doar la cuptor,incercam si varianta chiftele.Va spun mai pe seara cum au iesit. Crem'pita e cremesh

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 874
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

    Crem'pita e cremesh

aaaaaaa..... [:-)))] [:-)))] [:-)))]

 

edit Mie imi plac chiftelele de peste,desi eu am dat un mare rateu cind am facut prima si ultima oara in viata mea,ca m-a mincat undvea si am pus piine(eu nu pun piine nici la chiftelele de carne)si se pare ca am pus prea multa,ca nu prea mai aveau gust d epeste.

 

Insa...migaloase,cert timp si eu nu am!

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu aseara am facut sarmale , ca fi`mea n a mai avut rabdare si a vrut musai-musai. Ea e mare fan.

Asa ca pe weekend sunt descoperita ... poate fac cartofi cu oo si smantana si cateva chiftele; pilaf cu pui pt luni/marti.

Si ciorba, neaparat ciorba [:-)))]  pana cand se va satura de ea. Asa a tinut-o si cu supa pe pui cu galusti de gris.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Sa ne spui cum faci gaina/puiul umplut...am facut o singura data acum vreo 15-16 ani de revelion...dar nu mai stiu...

 

 

Dana, daca e pui fraged il fac asa :

umplutura : o ceapa mare o calesc in unt, adaug 2 ficatei taiati marunt, asezonez, pun o cana de orez. Las pana orezul devine sticlos. Adaug putina supa/apa. Las sa scada. La sfarsit adaug patrunjel proaspat.

Puiul il spal bine, il sterg si il asezonez dupa gust. 

Il umplu bine si il cos. 

Se poate baga umplutura si sub pielea picioarelor, dar eu nu fac.

Il ung cu ulei si il pus la cuptor acoperit cu hartie pergament.

 

Eu am o gainusa de tara, deci o voi fiebe un pic mai intai.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...