ralcat Postat Noiembrie 19, 2015 Raport Distribuie Postat Noiembrie 19, 2015 Am ajuns acasa .. le-am facut toast cu ciuperci si am plecat la sedinta cu parintii. Unu a mancat cu oua de prepelita deasupra, sa fie ca la crasma, si unul de post.Cam asa ar trebui sa arate: Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dea78 Postat Noiembrie 19, 2015 Raport Distribuie Postat Noiembrie 19, 2015 (editat) Daca nu spuneai ca e ou,as fii zis ca e o palarie de champignon deasupra.Super! Pe we supa de pasare cu galuste,tocanita de vanat,cartofi(nu stiu inca sub ce forma),hrean si muraturi.La desert cesnitza(cred). Editat de Noiembrie 19, 2015 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alizee Postat Noiembrie 19, 2015 Raport Distribuie Postat Noiembrie 19, 2015 Eu am gatit, azi, varza acra cu carnati afumati si mamaliga. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dulcetica Postat Noiembrie 19, 2015 Raport Distribuie Postat Noiembrie 19, 2015 .La desert cesnitza(cred).Ce e asta? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dea78 Postat Noiembrie 19, 2015 Raport Distribuie Postat Noiembrie 19, 2015 (editat) O praji care se face de obicei in noaptea de Anul Nou(se pune un banut in ea atunci si cine-l gaseste e norocos tot anul).E de post si merge repede.Ingrediente:1pachet foi de placintaputin ulei sau unt(sau fara)mac,nuca(macinate)visine(fara samburi congelate sau fresh)mere rasegem de oricare(mai subtirel).Se intind 2foi de placinta in tava(se pot decupa dupa forma tavii),se stropeste cu putin ulei(cu o pensula eventual)si incepem cu 1strat subtire de nuca,apoi foaie,visine,foaie,mac,foaie,mere,foaie,gem,foaie si reluam iar ordinea pana terminam foile.La fiecare foaie pusa se unge cu ulei(sau nu).La sfarsit se pun iar 2foi si se baga in cuptorul incins pana devine aurie bine deasupra.La scoatere se acopera cu un servet si se lasa sa se raceasca,preferabil de tot.Eu nu pun zahar pt ca iese destul de dulce dar daca preferi poti amesteca nuca si macul cu zahar.Totul se pune in strat ff subtire ca sa nu se desfaca cand o tai.Deasupra poti pudra zahar la servire sau nu. Editat de Noiembrie 19, 2015 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Noiembrie 21, 2015 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 21, 2015 Astazi si miine gulas de vita si am cumparat niste tortellini cu mozarella si rosii,dar nu stiu exact cum sa le fac(eu nu ma prea omor dupa ele,defpat sunt draguta cind spun ca nu ma omor ,adevarul e ca nu-mi plac insa sotul si fii mio maninca)...pe pachet spune ca se fierb si s emaninca asa,altii spun de sos...deci idei ca ue na ma vad mincind tortellinele alea fara vreun sos ceva... [ph34r] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcoca Postat Noiembrie 21, 2015 Raport Distribuie Postat Noiembrie 21, 2015 Si fetele mele mananca tortelini. Le plac. In general fara sos, cateodata cu parmezan, sau cu ketchup. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dianama Postat Noiembrie 21, 2015 Raport Distribuie Postat Noiembrie 21, 2015 Astazi si miine gulas de vita si am cumparat niste tortellini cu mozarella si rosii,dar nu stiu exact cum sa le fac(eu nu ma prea omor dupa ele,defpat sunt draguta cind spun ca nu ma omor ,adevarul e ca nu-mi plac insa sotul si fii mio maninca)...pe pachet spune ca se fierb si s emaninca asa,altii spun de sos...deci idei ca ue na ma vad mincind tortellinele alea fara vreun sos ceva... [ph34r]Eu fc un tip de sos cu unt si basilicco. ....pun ceva unt in tigaie cu basilicco, piper. .su le arunc acolo dupa ce au fiert ...le mai tragi 1 minut in acel unt cu basilicco si sunt super! Daca nu ...in supa! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Noiembrie 21, 2015 Raport Distribuie Postat Noiembrie 21, 2015 Ralcat, fain arata toast-ul ala. Si aici se face asa, eu nu am facut, dar am minacat la restaurant. Bun. Eu azi am cirnati cu fasole batuta, de aia rapida. Apoi am lua 7 piepti de potirniche si nu stiu cum sa ii gatesc. Idei?M-am gindit sa-i marinez cu iaurt, apoi sa ii prajesc putin in unt, separat sa fac un sos cu ceapa usturoi si chorizo si sa-i pun in sosul ala pentru un minut, doua. Sau sa fac un sos de smintina? N-am gatit niciodata potirniche [fri] . Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Noiembrie 21, 2015 Raport Distribuie Postat Noiembrie 21, 2015 Astazi si miine gulas de vita si am cumparat niste tortellini cu mozarella si rosii,dar nu stiu exact cum sa le fac(eu nu ma prea omor dupa ele,defpat sunt draguta cind spun ca nu ma omor ,adevarul e ca nu-mi plac insa sotul si fii mio maninca)...pe pachet spune ca se fierb si s emaninca asa,altii spun de sos...deci idei ca ue na ma vad mincind tortellinele alea fara vreun sos ceva... [ph34r]Eu iau tortellinii numai cu brinza, ii fierb si torn peste ei unt topit si presar zahar. Au gust de coltunasi! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts