szivarvany Postat Noiembrie 22, 2015 Raport Distribuie Postat Noiembrie 22, 2015 Poi e sarbatoare mare cica , in calendarul ortodox- 30 noiembrie - Sfantul Apostol Andrei cel Intai chemat, Ocrotitorul Romaniei Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Noiembrie 22, 2015 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 22, 2015 Nu inteleg ce treaba are sarbatoarea de 30 ...te intreb ca trebuie sa ajung la consulat si stiam de 1 decembrie,dar de 30 ...nu stiam.Ei au program dupa zilele libere din tara... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dianama Postat Noiembrie 22, 2015 Raport Distribuie Postat Noiembrie 22, 2015 Poi e sarbatoare mare cica , in calendarul ortodox - 30 noiembrie - Sfantul Apostol Andrei cel Intai chemat, Ocrotitorul RomanieiUps si eu ajung in Ro cu treaba si ma gandeam ca imi termin treaba. Multumesc Curcubico! [flor]Punem de o intanlire in familie...daca reusesc [il] cu peste la gratar. .. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Noiembrie 24, 2015 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 24, 2015 Astazi tortelinele alea cu rosii si mozzarela.miine am sa fac un bauer-topf(o mincare taraneasca)cu carne tocata,ardei gras ,cupliculete de la Maggi,cu salata d evarza,sper sa am doua zile ca joi nu am timp d egatit! Vineri ma duc cu colegele la restaurant asa ca baietii maninca ce gasesc(poate isi iau ceva kebab),apoi sa ma gindesc pe we. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentinag Postat Noiembrie 24, 2015 Raport Distribuie Postat Noiembrie 24, 2015 piure de urzici cu mamaliga si barbatu cica sa-i fac salata orientala(ma mai gandesc) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viviana Postat Noiembrie 24, 2015 Raport Distribuie Postat Noiembrie 24, 2015 piure de urzici cu mamaliga si barbatu cica sa-i fac salata orientala(ma mai gandesc)Salivez. De unde urzici? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentinag Postat Noiembrie 24, 2015 Raport Distribuie Postat Noiembrie 24, 2015 De la mine din gradina! Noi toata vara le tot taiem, sa nu se urzice mandra mea cand bantuie pe acolo, si acum daca a fost asa cald afara, s-au facut iarasi. Aveau cam 10 cm deja, si era pacat sa le las sa ninga pe ele. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viviana Postat Noiembrie 24, 2015 Raport Distribuie Postat Noiembrie 24, 2015 Valentinag, imi plac atat de mult urzicile! ==== Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Noiembrie 24, 2015 Raport Distribuie Postat Noiembrie 24, 2015 Eu am gatit numai potarniche intreaga infasurata in frunze de vita si stropita cu unt.Dar la piept ori il faci cu sos de smantana cu unt , ceapa si putina faina ori ii invelesti in sunca cu bucatele de unt si il dai la cuptor.Eu as face cu sos de smantana si as arunca niste asparagus langa.Multumesc Viviana. Le-am facut invelit in sunca si am facut un sos de rosii cu ceapa si usturoi. Uitasem de invelitul asta in sunca, pastreaza pieptul suculent, ca altfel e uscat tare. Insa gustul a fost ca pui de gaina, deci nimic special. Am hotarit ca nu mai cumpar in viitor potirniche. Acuma vreau sa iau iepure. Azi facem curry. Eu nu sint fana, trebuie sa-mi fac ceva separat. Nu stiu ce din pacate. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralcat Postat Noiembrie 24, 2015 Raport Distribuie Postat Noiembrie 24, 2015 Noi ieri ... ne-am distrat, ca sa zic asa. Desi scoala pruncului a fost deschisa, serviciul de bus a fost anulat, deci l-am dus si luat de la scoala. Deci ... a stat saracu pana la 6 cand l-am luat noi :(. Si l-am adus lesinat de foame acasa, deci .. a vrut sa manance cu orice chip pilaf. Concluzie: am gatit pilaf calugaresc (asa ii stiu din cartea Sandei Marin) si varza calita. Si mai am si pentru azi :) cand in sfarsit s-a inchis si scoala lui si l-am luat la mine la munca. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts