eumada Postat Septembrie 13, 2015 Raport Distribuie Postat Septembrie 13, 2015 Al meu de la 50 la 250.....cu gradatii din 10 in 10 grade.Si la foietaje,atentie ca rima data se baga la 220 timp de 10 minute,sa se umfle,apoi se da la 200 sau 170 cu ventilator(20-30 grade mai putin)ies bestiale.... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Septembrie 13, 2015 Raport Distribuie Postat Septembrie 13, 2015 Madalina ,m-am uitat si al meu tot de la 50°C este...ma gindesc ca e standard! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius Postat Septembrie 13, 2015 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 13, 2015 Merci de sfaturi Mai am eu nebunii, de exemplu fripturile de vitel care le vreau perfecte adica na sa fie rozalii la mijloc dar sa aiba crusta crocanta la exterior, si cotletele de berbecut ... si similare ... sunt carcotas cand ma uit la detalii si am pretentii de la mine daca nu e perfect e aproape degeaba. Boala curata... [:-)))] Asa ca mi place si sa am cu ce sa lucrez Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Septembrie 13, 2015 Raport Distribuie Postat Septembrie 13, 2015 (editat) Marius,dar secretul fripturii aleia e ...timpul cit sta in cuptor,adica asa ...vreo citeva ore. Tot ce-i posibil sa fie si cuptorul electric cu vreo contributie,nu stiu sa spun,ins afritrua aia arata asa(si are si acelasi gust perfect)daca sta citeva ore in cuptor. edit Si bucata de carne,locul d eunde provine ...de la animal Editat de Septembrie 13, 2015 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eumada Postat Septembrie 13, 2015 Raport Distribuie Postat Septembrie 13, 2015 Ia-ti termometru de carne....din ala cu tepusa...are schema pe el....si arata intervale de temperatura...vaca oaie porc.... Atentie,la inceput indifenet de carne,daeoarece siguranta e sus,acolo e caldura,peste carme se pune ,deasupra niste hartie de copt...dupa ce carnea e aproape gata se scoate si se seteaza pe grill deaupra sa se faca crusta...apoi ..depnde de instructiuni. Dana,toate fac cam aceleasi chestii,unele au si alte jmcherii dar cum eu inca n-am ajuns.sa-l conving sa faca singur ma multumesc cu ce face acu..destul ca orice prajitura,briosa,pandispan,placinta,friptura,tocana,sarmale,ardei ies perfecte... si nu stau sa inorc,sa dau focul mai mic sa...nimic. Bezelele ies edementiale dar,se tin cam 2 ore la 90 cu ventilator sau hai 80 cu ventilator sa faca fara ventilator 90-100.Nu usa decshisa ,nu nimic...90 grade doua ore si....dispar cum se scot de pe tava. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tiny90 Postat Septembrie 13, 2015 Raport Distribuie Postat Septembrie 13, 2015 Buna ziua interesant subiect....si eu sunt interesata de achizitionarea unui cuptor nou...electric cu aer cald . Am rugamintea daca sa poate sa postati exact modelele de cuptoare sau niste poze. Din pacate eu nu prea le am cu tehnologia [batcap] si m-ar ajuta mai multe informatii.Multumesc [flor] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dianama Postat Septembrie 13, 2015 Raport Distribuie Postat Septembrie 13, 2015 Eu am de ani se zile. ....am fc absolut orice la el. Prajituri, torturi, fripturi,cozonaci etc. ...super multumita. Pt casa noua mi.am luat de la Bosch. ...e la fel de bun! Plus ca nu se simte nimic la factura. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Septembrie 13, 2015 Raport Distribuie Postat Septembrie 13, 2015 Dana,toate fac cam aceleasi chestii,unele au si alte jmcherii dar cum eu inca n-am ajuns.sa-l conving sa faca singur ma multumesc cu ce face acu..daaa...si eu cred la fel,de altfel nici nu cred ca mi-as cumpara unul cu multa tehnologie pe el... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Septembrie 13, 2015 Administrators Raport Distribuie Postat Septembrie 13, 2015 Am inceput experienta culinara in bucatarie cu un asa numit 'combi-magnetron' - o chestie scumpa si plina de butoane, foarte populara in Olanda - un fel de struto-camila - care promitea ca face orice - de la cuptor de micro-unde la grill, la cuptor, la incalzit, si la orice.Nu am fost niciodata incantata. Aici am un cuptor mare, electric - mare - clasic - care e doar cuptor si ies niste minunatii la el. Asa ca nu cautati modernitati :))) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tiny90 Postat Septembrie 13, 2015 Raport Distribuie Postat Septembrie 13, 2015 Eu am de la electrolux.E de fapt aragaz cu aprindere electrica sus si cuptor electric .Am renuntat la plita si cuptor separat,am renovat bucataria si am optat pentru asta.E super.Ai reglaj de temperatura din 10 in 10,8-10 moduri de coacere,timer.Practic pui ingredientele,setezi temperatura si modul de coacere....caldura sus jos,doar jos,doar sus,peste tot,ventilator,o functie care permite sa zicem sa faci friptura si placinta in acelasi timp..fara sa se imprumute mirosurile....poti face orice,temperatura ramane constanta,nu-ti bati capul sa intorci ceva,si mai e si destept si se opreste singur si tine mancarea calda.Poti face cate trei sau patru pizza odata,sarmale,tocana,prajituri,placinte...ai si o carte zdravana de retete si cum se coace fiecare chestie...iti explica nu gluma. Face grill,gratar,poti face carnatii direct pe gratar are functie.....poti dezgheta sau praji..... Cam atat face al meu.N-am vrut si rotisor ca..n-am vrut.Dar sunt modele si cu rotisor.Ajung undeva alea cu rotisor la 1800-2000 lei.Asta al meu l-am luat cu 1600..merita.Si consumul nu e mare.De fapt nici nu vad diferenta la electricitate. Singura chestie e ca e recomandat sa faci pentru el circuit separat din tablou.Eu am .altfel daca merge si cuptorul si masina de spalat si doua trei televizoare si vreo doua trei calculatoare...pai poate sar sigurantele.Asa nu ai treaba.Ai putea sa-mi spui ,te rog ,ce model ai? Sunt foarte multe modele si ma pierd printre specificatii. Multumesc Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.