Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Pachetelul copilului pentru gradinita sau scoala


Recommended Posts

[:)] Dragi mamici, de curand baiatul meu a inceput clasa a 5-a si obisnuiam sa ii dau cate un sandwich sau doua dupa caz si o fructa, insa mereu imi spunea ca ar dori sa isi cumpere si ceva dulce de la magazinul scolii. Catva timp nu am stiut ce isi cumpara insa am decis sa nu ii mai permit sa pofteasca la bomboane pline de e-uri sau croissante si din fericire, o prietena de-a mea tot mamica mi-a dat idea de pachetel sanatos: am inlocuit eugenia de la magazinul scolii cu niste batoane organice cu chia si orz ++++++++++++++++++restul sters pentru ca era reclama mascata

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Corn/covrig/baton cu susan si nelipsita sticla cu apa minerala. Eu sunt mai mult decat fericita ca le accepta si pe acestea, pana de curand credea ca va manca... NIMIC!

 

La noi in scoala nu se accepta dulciurile, ma cam indoiesc ca duduia/doamna cu batonul energizant de-aici chiar ar face vanzare.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 9 months later...

Fructe, eu votez pentru fructe. Sunt cele mai naturale si mai sanatoase. Dar ce ne facem cu ceilalti care vin cu fast-food-ul la ei? La noi in tara este nevoie de un curs de educatie alimentara de la cei mici pana la cei mari. Vad atatea cazuri care se plang ca copii lor sunt grasi, dar ii trimit la gradi numai cu prostii la pachet. Eu mi-am inscris copii la un curs de nutritie la Lumea Copilariei in Mogosoaia si imi place ce invata acolo. E un curs platit, care ma costa 500 lei pentru o saptamana. Oricum, consider ca aceasta initiativa trebuie extinsa la nivel national si introdusa in sistenul de invatamant pentru a putea avea oricine acces la cunostinte.

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Nu, nu. Sa stii ca nu ii invata sa manance legume crude, ci pregatesc diverse retete simple si gustoase. Ba chiar, cei de la Lumea Copilariei au adus-o si pe Jessica de la Masterchef pentru a ii invata sa-si pregateasca gustarile. Copii mei sunt super incantati si le place mult in tabara de gatit. Plus ca nu fac numai asta, se bazeaza foarte mult pe sport si distractie, si chiar au facut si vizite la herghelie. Asa ca inainte de a arunca cu pietre este mai bine sa incerci. :)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...