Administrators redactor Postat Noiembrie 6, 2015 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Noiembrie 6, 2015 Crista - am mancat aceasta supa in restaurntul La FOce (exact langa drumul ZIg-ZAG )- si am gasit pe Instagram o poza cu exact acea supa. Daca ajungeti pe acolo - o sa fiti fascinati de mancare si loc. Poza nu e a mea insa asa arata - si e de pe Instagramul lor. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crista-s Postat Noiembrie 6, 2015 Raport Distribuie Postat Noiembrie 6, 2015 Ce frumos e prezentata..eu am mincat una mai "taraneasca". :-)) la Bologna intr-un restaurant toscan. Era insa foarte traditional, socrela stia sa le aleaga . Daca gasesti Kale sa faci cu ele, vezi ca le poti congela ( spalate, scurse si tocate puse in punga), le pui in supa asa congelate la fiert. Si nu pune orzul, e bun, insa cu el poti face alte supe. Sa dau si eu o circiumioara ff buna, la mare in loc Albinia ( zona Grosseto Giannella Orbetello ) e o zona cu multe case de vacanta, se inchiriaza .. Merita insa si in oras ca faci 5 min in bici si vreo 15 pe jos pina la plaja .. Restaurantul e de fapt si magazin, se gaseste loc vara numai cu programare sau daca astepti sa se elibereze ..merita .. Se numeste enogastronomia agrietruria vezi ca e pe tripadvisor .. Portii mari si preturi bune. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Noiembrie 6, 2015 Raport Distribuie Postat Noiembrie 6, 2015 In Garfagnana ribollita are musai farro, eu am si luat acasa sa fac... bun rau de tot!!! Asa mancare de iarna sanatoasa :)kale a aparut si la noi in magazinele rasarite. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Noiembrie 6, 2015 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Noiembrie 6, 2015 roxi - ce e ala farro? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Noiembrie 6, 2015 Raport Distribuie Postat Noiembrie 6, 2015 E o specie din aceea de grau integral - spelta, einkorn.regiunea Garfagnana e vestita pentru farro crescut acolo, are si DOC daca nu ma insel. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crista-s Postat Noiembrie 7, 2015 Raport Distribuie Postat Noiembrie 7, 2015 Fetelor, m-am uitat azi in doua carti ambele de bucatarie regionala, una de-o seama cu mine si alta putin mai noua si nu apare nici orz si nici farro/spelta( alac il stiam eu pe romaneste ) sigur sunt variante locale. Important e insa sa va placa voua. Eu recunosc ca am mincat fara, era o supa e fasole cu varza neagra pusa in bol de ceramica, strat de piine, supa asta peste, iar piine iar supa si bagata la cuptor servita cu ulei crud pus deasupra cind o servesti. iese ceva destul de gros. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.