Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Cadouri de Mos...help!


Recommended Posts

  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

sa cresteti mari!

 

si eu am fost in pana de idei pana aseara cand mi-am dat seama ca a inceput sa ii placa cuburile gen lego, deci o sa mai primeasca o punga sa poata construi cat vrea :) si inca ma mai gandesc la ceva pe langa. o sa revin cu idei :) 
 

de Mos Nicolae i-am crosetat o pupaza si i-am cumparat o pereche de manusi, o bombonica, o ciocolata mica si un ou kinder cu sofia :)
are 2 ani :) 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

ce are David si mi s-a parut mie interesant sutn niste cuburi din astea dar mai mari, cu ....gaurile mai mari (ca sa evitam frustrarea, ni s-a intamplat si noua) si i-am luat acum bile din acelea de plastic mai moale , colorate , sunt la saculet de care e foarte incantat dar e bine sa ai un spatiu restrictionat pt ele ca altfel te apuca toate caldurile. A primit de ziua lui un fel de chitara mai mica ce are un loc unde baga litere si canta ceva cantecel de genul " B- e barcuta de la maaall" si mai canta si solfegiul " DO - e-o doamna mai voinica, RE un rege mancacios.etc" de care e foarte incantat. interesante mai sunt si jucariile in care poate baga forme geometrice, litere, animale, masinute numai daca au forma potrivita, avem unul cu masinute- nu e mega incantat de el dar e si mai greut cu masinile alea - nervi ca nu reuseste. o lampa  de plus ce proiecteaza stelute pe tavan il fascineaza iar . De craciun i-am luat un fel de instrument muzical cu scaunel care are incluse mai multe instrumente , melodii bla bla bla...nu stiu cum ii place , inca e la cutie. ...mai e si masinuta de plastic fara pedale fara nimic...pe care o calareste practic dar impingea de ea si asa a invarat sa mearga. mai are o ..chestie in care trebuie sa bage bile sa cante sau sa iasa prin anumite parti , daca o baga intr-un loc trebuie sa caute bila ..in forma de girafa . daca mai am idei iti zic ...la noi familie mare si el primul copil....aahhh a mai primit o carte .in care.ciocanul care bate cuie se misca  in interior sau macaraua care ridica greutati , nu stiu cum sa ii zic, iti spun ce face :)) un excavator - se suceste pagina si pare ca scoate pamant ...interesanta si cred si educativa 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Pai poate ma inspir si eu :)) ...pana acum i am luat un cort cu o grămadă de bile pe care le adun de pe unde nici nu ma aștept ,iar in cort își baga o perna si adoarme acolo ziua :) ,o "chestie " cu multe cercuri colorate pe care trebuie sa le așeze după mărimi ,ce sa zic e fascinat, a primit de moș Nicolae un pisoi,tigru. ... "pugilica " așa l a botezat fetița care i la făcut cadou , are apa in fund si el se tot lupta sa il puna jos dar de la apa se ridica instant :))) multe mașinuțe,cărticele,piese lego,leptop( cu desene,melodii ,alfabet ) etc...dar el se joaca mai mult cu încălțămintea din hol,sacii de gunoi,coșul de gunoi, toate oalele din dulap,caserole,cabluri,încărcătoare de telefon  si multe lucruri neadecvate :( 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna  Anda. Am fost ieri la finuta mea de 2 ani si i-am cumparat un trenulet pe sine iar in vagoane avea diverse animalute de plastic..caine,pisica,delfin,porumbel.Cand l-am pornit,nu ma asteptam sa se bucure asa.Aplauda si radea in hohote.Deci a fost un senntiment unic.Sa iti traiasca baietelul.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...