Happiness_4_us Postat Decembrie 17, 2015 Raport Distribuie Postat Decembrie 17, 2015 Valentinag, da, eu sunt! [il] te pup si merci Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralcat Postat Decembrie 17, 2015 Raport Distribuie Postat Decembrie 17, 2015 Azi, niste fasole verde cu usturoi si carne de porc.Ralcat, ce dragut a fost copilul, le-am citit si colegelor mele! Auzi, mami pune pupici in mancare! Ce draguuuut!Da, asa e e el un dulcinos si un viitor romantic, cam asa da semne ;). Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dea78 Postat Decembrie 18, 2015 Raport Distribuie Postat Decembrie 18, 2015 Nu m-am tinut de plan nici eu,n-am avut timp de gatit si ieri am luat pizza.Azi paste cu branza la cuptor si salata de vinete. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ginger01 Postat Decembrie 18, 2015 Raport Distribuie Postat Decembrie 18, 2015 Aseara am mancat cartofi scazuti cu kaiser si carnat , paine de casa si castraveciori murati .Pe diseara fac spaghetti carbonara .Sambata am chef de cate un cordon bleu cu cartofi natur si sos tartar plus salata de varza proaspata .Duminica musai gratare cu cartofi pai sau un rizi-bizi pentru cei mari (copii nu suporta mazarea...e verde [batcap] )De saptamana viitoare suntem in vacanta deci ne pregatim de Craciun cu de toate bunatatile :) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ginger01 Postat Decembrie 18, 2015 Raport Distribuie Postat Decembrie 18, 2015 Intrebare : am mare pofta de salata de sfecla rosie , am gasit gata fiarta in vid dar stiu ca se face ceva bait , probabil cu otet si zahar , nu mai tin minte cum facea bunica...cine imi poate da reteta ? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dea78 Postat Decembrie 18, 2015 Raport Distribuie Postat Decembrie 18, 2015 Zahar,otet,dafin,piepr boabe,eventual putina apa si sare pusa la fiert(toate dupa gust).Fierbinte sa rastoarna peste sfecla rasa sau taiata si gata.Daca-ti place si cu hrean acesta il pui abia la racire,ca sa-si pastreze iuteala. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ginger01 Postat Decembrie 18, 2015 Raport Distribuie Postat Decembrie 18, 2015 Am notat! Multzam fain Dea [flo2] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Decembrie 18, 2015 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 18, 2015 Eu sfecla rosie(care la fel o gasesc gata fiarta si vidata)o tai in fisii subtiri,cu sare,pipet,pun si un strop de ulei,cu balsamico rosu si hrean Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dea78 Postat Decembrie 19, 2015 Raport Distribuie Postat Decembrie 19, 2015 Azi supa de cocosh,cartofi cu prune si pulpe de pasare la cuptor.Si socrela face borondov. Mcoca vad ca nu ai fost de acord cu pizza cumparata [batcap] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Decembrie 19, 2015 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 19, 2015 Deaaaaaa!!!!!!! [:-)))] [:-)))] [:-)))] Explica-te!!!!Borondov??????Cartofi cu prune?????? [batcap] [batcap] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts