Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Radar familia Bodnariu


redactor

Recommended Posts

  • Administrators

Manifestatie in Piata Victoriei in sprijinul familiei Bodnariu, ai carei copii au fost luati de statul norvegian. Organizatorii spun ca astfel de proteste au - sau vor avea loc - in 19 orase din toata lumea

 

Peste 1.000 de persoane erau prezente, sambata la amiaza, la protestul din Piata Victoriei, printre acestea numarandu-se si fratele lui Marius Bodnariu, Daniel, apropiati ai familiei, parinti cu copii, tineri, noteaza Mediafax.

De asemenea, la manifestatie participau oameni din alte orase ale tarii - Suceava, Constanta, Sibiu, Piatra Neamt. 

Printre persoanele prezente la protest se numara si fostul ministru de Externe Titus Corlatean.

Oamenii aveau bannere cu mesajele: "Noi sustinem familia Bodnariu", "Norway, do not separate Bodnariu family" (Norvegia, nu separa familia Bodnariu), "Children belong at family" (Locul copiilor este la familie), "Romani din toate tarile uniti-va. Vi se fura copiii!", "Stop the Barnevernet" (Opriti Barnevernet), "Mai bine mama saraca in Romania, decat mama cu copii furati in Norvegia", "Domnule presedinte Iohannis copiii rapiti ai familiei Bodnariu sunt si cetateni romani!", "Isus a zis: lasati copilasii sa vina la mine si nu ii opriti!", "Vi se pare ca acesta este crestinism radical?".

In cooperare cu romanii din diaspora, cu cetateni si organizatii din Norvegia, Cehia, Rusia, Letonia, Slovacia, India, Polonia, concomitent si pe parcursul lunii ianuarie se organizeaza o serie de proteste similare in Oslo, Washington, Haga, Bruxelles, Madrid, Barcelona, Roma, Torino, Frankfurt, Londra, Dublin, Viena, Ottawa, Praga, Bratislava, Varsovia, Moscova, Riga, Copenhaga, se scrie pe pagina de Facebook dedicata protestului. sursa Hotnews.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 1,7k
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Si eu sper sa isi primeasca toti copii. Din cate aud prin zona sunt sanse mici sa fie lasati sa ii creasca in Norvegia pentru ca au recunoscut corectiile fizice intr-un interviu la Antena 3. Dar s-ar putea ajunge la un compromis de genul sa ii lase in Romania cu parintii.

Sunt sanse? Macar asa... Mai bine langa parinti, in orice alta tara, decat la foster-care in Norvegia.

Totusi, copilasii sunt si cetateni romani. 

 

Sper totusi sa fie posibil... ca-s atatia copii din alte tari blocati in foster-care, carora nu li s-a dat voie sa plece cu parintii in cealalta tara ai carei cetateni sunt. Si aici o pun la socoteala si pe Eva Michalakova cu baietii ei, luati de aproape 5 ani, pentru care au facut si fac presiuni o gramada de demnitari cehi, inclusiv presedintele, inclusiv niste europarlamentari.

Mai sunt cazuri cu cativa copii rusi, cativa copii lituanieni care sunt de ani buni in foster.

Pana acum favorabil s-a terminat cazul indienilor si cazul unui copil rus, din cate am inteles (cel cu dintele de lapte scos de mama)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...