Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Caut partenera de viata - din Bucuresti


Recommended Posts

Sunt fericitul tatic a doi copii, o fata de 9 ani si jumatate si un baiat de 7 ani si jumatate. Eu i-am crescut pe amandoi cand au fost mici; acum aproape 4 ani am divortat de fosta mea sotie (singura parere de rau ce o am de la divort a fost ca nu am introdus actiunea mai devreme) si de atunci fiica-mea cea mare a stat mai mult cu bunica ei materna iar fi-miu cel mic a preferat sa ramana la mine, el stand cu mine aproape continuu de atunci; au fost alegerile copiilor si noi parintii nu am intervenit in ele; in ceea ce ma priveste eu il incurajez pe fi-miu sa incerce sa aiba cat mai multe contacte cu mama lui.

 

Am o existenta foarte fericita, in primul rand pentru ca am o fire vesela, optimista si permanent bine-dispusa, apoi pentru ca nu trebuie sa merg la un serviciu regulat (traiesc absolut confortabil din activitati economice independente) ceea ce imi permite sa fiu stapanul timpului meu, lucru extrem de important si sursa de mari bucurii; asta imi permite sa aloc foarte mult timp atat pentru placerile mele personale (in principal mersul la munte) cat si pentru a petrece timp de calitate cu copiii si in fine pentru ca ma inteleg excelent cu copiii mei; imi place si sa calatoresc si le-am insuflat bucuria asta si juniorilor, mai ales lui fi-miu; cel putin odata la doua saptamani il iau cu mine la munte, vara mergem iarasi des la mare, la fel ne plimbam in sezonul cald prin Europa cu avionul la parcurile de distractie (multumita WizzAir si Ryanair) iar pentru zilele de iarna si cele urate i-am invatat board games (jocuri de societate) si incerc sa le gasesc prieteni de varsta lor pentru socializare.

 

Caut o partenera de viata (viitoare sotie, de ce nu? - daca lucrurile merg bine; faptul ca prima casatorie nu mi-a iesit nu este motiv pentru a nu mai incerca o data) pentru a incerca sa construim o relatie de calitate. Prefer o mamica cu copil/copii de varste apropiate de a lui fi-miu - sa zicem intre 6 si 10 ani, grosso-modo - pentru ca imi plac copiii (initial mi-as fi dorit 3 sau 4 copii!). Singurele conditii obligatorii ar fi sa fie din Bucuresti (nu ma intereseaza relatii la distanta) si nefumatoare (nu as suporta langa mine pe cineva care sa miroasa a tutun; evident nici eu nu fumez); in rest sigur ca as prefera pe cineva cu care sa avem pasiuni comune (calatorii, drumetii), sa privim viata in mod similar si eventual cu mult timp liber, ca mine - dar asta chiar cred ca e cam putin probabil! :-)

 

Multumesc pentru timpul alocat citirii mesajului meu - si putem continua discutia pe mesaje private, daca este cazul!

 

Stefan Puscasu

http://stfp.net/

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...