szivarvany Postat Februarie 25, 2016 Raport Distribuie Postat Februarie 25, 2016 Eu sutn aici dar meniurile mele sunt atat de seci, incat n am ce scrie [:-)))]Azi am mancat ultima tura de conopida, musai sa fac in weekend, a iesit delicioasa.Aseara am zis ca fac dovleceii pane, nu am mai apucat. Sa vad diseara ...Mai am si mazare in caserola. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dea78 Postat Februarie 25, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 25, 2016 Ma refeream la acele doamne care nu vor sa scrie nimic:))),doar sa citeasca.Curaj fetelor! Conopida poate fac si eu in we,m-am cam saturat de paste de leguminoase...dar vedem pana atunci ce-o mai fii. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Februarie 25, 2016 Raport Distribuie Postat Februarie 25, 2016 Eu fac paste integrale in weekend :-) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dea78 Postat Februarie 25, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 25, 2016 Cred ca ti-ai dat seama ca ma refeream la pasta=pateu de leguminoase.Dar am niste taietei din leguminoase,credeam ca sunt de orez cand i-am luat...abia acasa am citit eticheta si o citisem pt ca mi s-au parut dubiosi ca nu se sfarama,parca sunt sfoara de balotat. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Februarie 26, 2016 Raport Distribuie Postat Februarie 26, 2016 Da, pasta de legume, dar asa mi-am amintit de pastele mele integrale (penne) si ce bune vor fi cu sos de rosii si oregano.Azi/maine voi face mancarica de ciuperci langa mamaliga de tarate de ovaz.Si va trebui sa cumpar iar verdeturi sa am pe toata saptamana. Azi mananc mazare. O zi frumoasa si weekend insorit tuturor Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dea78 Postat Februarie 26, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 26, 2016 Neatza Curcubico si restul cititoarelor! Pt azi,dar e momentan doar un plan:MD-grau fiert cu stafideP-ceva zeama,spanacC-paste de porumb cu masline si busuioc Fac si salata de conopida s-o am pt MD de maine,dar pt we inca nu stiu ce meniu voi avea. Cum la noi nu e soare de cateva zile,macar in suflete sa aveti un we insorit! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dea78 Postat Februarie 27, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 27, 2016 Am incercat aseara in zadar sa mai intru...nu am avut nici o sansa:(((. Ieri am facut spanacul cu bulion,a iesit o nebunie...imi pare rau ca nu am incercat mai demult asa.Meniul pt we arata cam asa:supa de zarzavat cu taietei,fasole verde scazuta cu usturoi,salata de conopida(nu am reusit s-o fac,doar am fiert conopida) si daca gasesc cateva fire de ceapa verde voi incerca "saratelele". Un we asa cum va doriti,fara prea multa "bucatareala"! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ellinia Postat Februarie 29, 2016 Raport Distribuie Postat Februarie 29, 2016 Dea, cum faci salata de conopida? Graul pe care il faci fiert cu stafide e arpacas? Am o punga de arpacas si habar n-am ce sa fac cu ea. Si spanacul cu bulion cum e? Calesti ceapa in unt/ulei, pui spanacul si la sfarsit pui bulion? Nu stiu cum, dar nu prea am deloc inspiratie in ultima vreme si nu mai stiu ce sa mai gatesc. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Februarie 29, 2016 Raport Distribuie Postat Februarie 29, 2016 (editat) Eu am facut ieri fasole boabe fiarta cu multe verdeturi.Si iar conopida la cuptor, care e buna :-)N am apucat s afac wafele , de lene. Edit: am facut si ciupercute umplute :-) Editat de Februarie 29, 2016 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dea78 Postat Februarie 29, 2016 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 29, 2016 Neatza! Elinia salata de conopida e cea cu maioneza,conopida fiarta si pasata si usturoi.Graul fiert e arpacas,dar nu am avut arpacas(asta ar fii fiert mult mai repede) am avut din ala ordinar de dat la animale.Stafidele le-am pus cand am luat graul de pe foc,ca sa dea putina dulceata.Iar spanacul exact cum ai scris l-am si facut,dar pun si usturoi (si la calit si dupa stingere).Cu grau facusem si ca un pilaf,pusesem prea mult la inmuiat...a iesit bun,dar nu m-am omorat dupa el. Papa mai am,dar maine sunt plecata asa ca azi am pus de un humus. Aseara am papat paine cu tofu la cuptor,a avut aroma ca de branza...dar nu s-a topit:(((.Am zis sa nu-mi intoxic sotul cu usturoaie in dormitor si am lasat conopida pt MD.Curcubico eu duminica cred ca am ziua cu 3000calorii...toata ziua pap. Pt saptamana asta am in vizor mazare,ghiveci si ciulama de cartofi...dar inca nu e batut in cuie. O saptamana cat mai frumoasa! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts