Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Regele e bolnav


Recommended Posts

  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Trist este şi că nu a reuşit să se înconjoare de oameni de calitate.

Odată cu el se va pune definitiv capăt ideii de monarhie.

Căci Duda&co nu sunt altceva decât paraziţi ai societăţii, puşi pe tunuri imobiliare în numele unor închipuite drepturi de proprietate.

 

Deunăzi nişte reprezentanţi ai casei regale au năvălit în curtea unitatii militare a batalionului 21 vanatori de munte din Predeal, cu o hotarare judecatoreasca in mana conform careia toate terenurile si cladirile acestei unitati de elita ar trebui retrocedate casei regale. Ochii acestora fiind atintiti asupra terenurilor de antrenament de pe versantii vaii Rasnoavei. Numai bune de un cartier de vile de lux ...

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am citit in articolul postat de Redactor ca regalistii din România nu sint incintati de noua postura a principesei Margareta, considera ca nu are nici charisma de leader, nici experienta in a conduce. Unii par sa-l regrete pe principele Nicolae. Altii propun...aducerea unui principe strain!!!

 

Oricum, principesa Margareta are, cred, pe la 60 ani. Odata si odata se va pune chestiunea succesiunii ei. Credeti ca peste 20 ani va mai exista familia regala in Romania? Nu ma refer la conducere, mie cel putin imi este clar ca nu va fi Romania monarhie, ci mai mult asa, daca isi va continua existenta ca element pitoresc si exotic in peisajul politico-social românesc.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Asa, din putina istorie citita, mi se pare ca bunicii lor au facut ceva treaba in Romania, si de asta au si fost iubiti si respectati... actualii au trait mare parte din acest respect, nu mi s-au parut cine stie ce implicati, n zic, poate nu stiu eu, si principesa Margareta a continuat cu promovarea traditiilor romanesti, purtand ie, dar parca se stinge usor, usor si interesul lor si al nostru...
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Un subiect care imi provoaca o emotie profunda asta datorita volumlor de memorii ale catorva fruntasi monarhi autohtoni citite. A fost ciudat aflu in vremurile pe care le traim ca au existat culmea oameni nu de origine romana ci germani, cum au fost Ferdinand,Carol 1  si regina Elisabeta, sau de ce nu Regina Maria de origine engleza care au iubit tara asta mai presus de orice. Poate mai presus de propriia lor viata sau familie, nu voi uita nicicodata faptul ca in momentul in care fiul cel mic al Reginei Maria care s-a stins la varsta de 3 ani de tifost ea isi impartea timpul in mod egal intre a face bine poporului de a umbla prin spitale si a petrece timp cu acesta care se stingea pe zi ce trece, stia ca asta era tot datoria ei chiar daca cand ajungea acasa numai ea stia ce era in sufletul ei. Pentru mine monarhia inseamna respect atata timp cat stiu ca nici eu nu as fi in stare sa dau macar o parte din ceea ce a dat acesta familie de-a lungul isorie si da chiar si Regele Mihai care este un iubitor de tara. Nu toti au fost demni de a conduce tara din punctul meu de vedere unul dintre ei a fost Carol al 2 lea, iar despre principesa Margareta stim intr-adevar foarte putin dar nu cred ca trebuie blamata ca nu s-a implicat din pacate media la noi promoveaza atfle de lucruri plus ca adevaratele acte de caritatea nu se fac strigand in gura mare.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Din cate am inteles, Margareta va avea rol de Custode, nu va deveni regina. Adica, odata cu Mihai dispare ideea de rege al Romaniei? Pacat! Mai ales ca Margareta nici nu are copii (Sau are si sunt prin strainatate si nu stiu eu?).

 

Mi-ar fi placut ca familia regala sa aiba mai mult de spus in tara. Nu din punct de vedere politic, ci ca statut, sa aiba posibilitatea sa fie vizibili. Ma enerveaza la culme "printul" Paul. Nu are deloc prestanta. Si el este cel mai vizibil.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...